Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
18.11.2023 04:05

Na Podbrezinách vybudujú novú oddychovú a športovú zónu


Ilustračná snímka mesto Liptovský Mikuláš


Nová športová a oddychová zóna pribudne na najväčšom liptovskomikulášskom sídlisku Podbreziny. Vybudujú ju v hornej časti pešej zóny. Ako informovala hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková, v ideálnom prípade ju obyvatelia budú môcť využívať už budúce leto.


Súčasťou novej zóny budú zeleň, mobiliár a priestor pre nenáročné športové využitie. "Areál bude prepojený s tokom Smrečianky a jeho finálny vzhľad pripravujú architekti. Presná zostava zóny tak bude jasná z pripravovanej projektovej dokumentácie," priblížila hovorkyňa.         

Finančný príspevok 50.000 eur poskytol mestu investor nového obchodného centra, ktoré v tomto týždni otvorili na Podbrezinách.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.06.2020
Dobrovoľní hasiči dostali cisternu, mesto im postaví aj garáž
Dobrovoľní hasiči z liptovskomikulášskej mestskej časti Liptovská Ondrašová budú pri zásahoch využívať novú hasičskú cisternu.
viac
27.10.2020
Verejnosť najviac zaujal projekt oddychovej zóny vo Veľkom Šariši
Ľudia z celého Slovenska hlasovaním rozhodli o projekte, ktorý získal v rámci grantového programu Šariš ľuďom prémiu. Ide o projekt oddychovej zóny vo Veľkom Šariši a obnovy včelstva.
viac
16.11.2022
Obyvatelia si po siedmich rokoch zalyžujú na svahu na Podbrezinách
Po sedemročnej prestávke si obyvatelia Liptovského Mikuláša počas tejto zimy zalyžujú na východnom svahu Hája na okraji Podbrezín.
viac
28.12.2022
Obnovený lyžiarsky areál na Podbrezinách spustili do prevádzky
V Liptovskom Mikuláši spustili v utorok do prevádzky obnovený lyžiarsky areál pri sídlisku Podbreziny. Návštevníkom ponúka lyžiarsky vlek s dĺžkou 700 metrov, prevýšením 100 metrov a technickým zasnežovaním.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %