Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
16.03.2016 08:00

Nakrúcanie Perinbaby 2 v Kežmarku komplikuje počasie. Museli ho odložiť


Kultová rozprávka bude mať druhé pokračovanie, (Foto: YouTube)


Nakrúcanie slovenskej rozprávky Perinbaba 2 sa malo začať v Kežmarku vo štvrtok 17. marca. Produkčná spoločnosť Jakubisko Film, s.r.o., však jeho začiatok pre nepriaznivé počasie preložila.


Rozprávka si vyžaduje pravú zimnú atmosféru, ktorá však v Kežmarku chýba. Aj keď v utorok (15.3.) v meste nasnežilo, pre film to bolo málo. Manželia Deana a Juraj Jakubiskovci uviedli, že nakrúcanie sa presunie na najbližší vhodný termín. "O novom termíne budeme informovať v niekoľkodňovom predstihu, len čo príde kúsok skutočnej zimy," uviedli Jakubiskovci. V druhej časti slovenskej rozprávky si budú môcť zahrať aj Kežmarčania. Jakubiskovci vyhlásili konkurz na komparz, na ktorý sa prihlásilo viac ako 900 záujemcov. Hoci sa nakrúcanie vo štvrtok (17.3.) neuskutoční, produkčná spoločnosť si údaje prihlásených archivuje a realizačný štáb si z nich vyberie vhodných komparzistov.

Autor: (tasr, red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.03.2016
Policajti ratovali muža, ktorý visel na plote zakliesnený dolu hlavou
Levickí policajti zachraňovali muža, ktorý zostal visieť zakliesnený na plote dolu hlavou. Ojedinelý prípad sa stal v pondelok 14. marca vo večerných hodinách v levickej mestskej časti Mestský majer.
viac
23.03.2016
Zo starej školy chcú spraviť centrum voľného času
Nevyužívaný objekt chcú v obci Dolná Ždaňa v okrese Žiar nad Hronom zrekonštruovať na Centrum voľného času Eleny Čepčekovej. Spisovateľka, ktorá je známa najmä svojou tvorbou pre deti a mládež, sa v obci narodila.
viac
11.04.2016
V Nitre modernizujú onkológiu. Dôvodom je nárast počtu pacientov
Oddelenia rádioterapie a klinickej onkológie v nitrianskej fakultnej nemocnici prechádza rekonštrukciou. Spodná časť pavilónu sa opravuje a modernizuje. S prácami sa začalo v marci, ukončené majú byť v priebehu júna.
viac
22.10.2018
Regionálni neštátni vlastníci lesov nesúhlasia s výsledkami analýzy ŠOP
Únia regionálnych združení vlastníkov neštátnych lesov Slovenska tvrdí, že nekontrolovateľnosť premnoženia podkôrneho hmyzu spôsobila aj bezzásahovosť chránených území v 5. stupni.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %