Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
20.10.2017 02:00

Arénu Brezno v novembri obsadia krásavice z Horehronia


Finalistky, ktoré zabojujú o titul Miss Horehronie.


Druhý ročník Miss Horehronie odštartoval svoju púť kastingami už 2. júna v Brezne. Druhý kasting sa uskutočnil 18. júna v Banskej Bystrici. Odborná porota s pomedzi uchádzačiek vybrala 10 krásnych Horehroniek, ktoré zabojujú o titul Miss Horehronie.


Už od začiatku nasadili finalistky a tím Miss Horehronie vysoké tempo a pustili sa do práce. Finálový večer je deň čo deň bližšie a naše krásne finalistky začínajú mať zaplnený kalendár termínmi. Fotografovanie, filmovanie, sústredenie… To všetko sa deje a plánuje. Počas jedného týždňa sa finalistky usmievali pred fotoaparátom aj kamerou hneď dvakrát. Náročné dni však zvládali s úsmevom na tvári, aj keď so značným vyčerpaním. Fotografovanie profilových fotiek, fotiek na bilbord či filmovanie spotov bol len začiatok krásnej a namáhavej cesty.

Keďže sa treba pripraviť na finále na 100 percent, mladé slečny absolvovali aj sústredenie. Počas dvoch dní si nik poriadne nevydýchol. Náročný program sa začínal zavčasu ráno a končil sa vo večerných hodinách - catwalk, kurz líčenia, ale aj rôzne kondičné cvičenia na udržanie dobrej formy, ktorú budú potrebovať.

Projekt Miss Horehronie 2017 však nie je len o kráse a móde. Aj preto sa finalistky zúčastnili aj na charitatívnej prehliadke špeciálnych modelov, ktoré vytvorili deti zo znevýhodneného prostredia. Prehliadka sa konala pri príležitosti otvorenia novej vlakovej a autobusovej stanice v Banskej Bystrici.

O finalistky sa vzorne stará celý tím ľudí ako sú make up artistky z Gosh Copenhagen či kadernícke štúdio Adam Medveď. Ich pohyby sleduje aj Barbora Bakošová, prvá vicemiss Slovensko z roku 2015, ktorá je ambasádorkou tohtoročnej súťaže krásy.

Miss Horehronie 2017 vrcholí galavečerom 3. novembra 2017 v Aréne Brezno. Na finále nielenže spoznáte najkrajšiu slečnu Horehronia, ale uvidíte módnu show rôznych renomovaných dizajnérov a odevných značiek. Vystúpia poprední slovenskí interpreti ako Majk Spirit, Štefan Štec s Ľubicou Čekovskou a Kristína, ktorá sa stala miláčikom Horehronia aj vďaka piesni o našom krásnom kraji. Čaká vás večer plný emócií, ktorým vás svojím neopakovateľným humorom bude sprevádzať Lukáš Latinák. Veríme, že si nenecháte ujsť toto spojenie ženskej krásy, fashion show a skvelých vystúpení.

Obecné noviny č. 39-40/2017

 

Autor: (mh)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2016
Bez vybudovania cestných komunikácií je rozvoj regiónu nemysliteľný
V Michalovej sa 16. marca konal snem Regionálneho združenia miest a obcí Horehronia a Stredného Rudohoria. Na sneme sa zúčastnili primátor mesta Brezno a 24 starostov a starostiek okresu Brezno.
viac
05.04.2019
Rok 2018 na Horehroní v znamení cestovnému ruchu
Aktivity oblastnej organizácie cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE a združenia cestovného ruchu Klastra HOREHRONIE predstavili zástupcovia na výročnom zasadnutí členov v Brezne
viac
11.07.2023
Históriu a zaujímavosti mesta priblížia turistom komentované prehliadky
Turisti, ktorí v lete zavítajú do horehronskej metropoly, môžu spoznávať mesto Brezno prostredníctvom komentovaných prehliadok. Každoročne ich organizuje Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie v spolupráci s mestským infocentrom vo zvonici.
viac
05.12.2023
Horehronie otvorilo zimnú sezónu, lákadlom je Ľadové mestečko s klziskom
Okrem upravených lyžiarskych a bežkárskych tratí miestnych i návštevníkov láka na Ľadové mestečko v historickom centre Brezna s veľkým exteriérovým klziskom, trhy s regionálnymi výrobkami, hudobné vystúpenia, klziskobus, Horehronský skibus, krňačkové preteky i na európske majstrovstvá v biatlone.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %