Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
23.01.2017 07:00

Zlaté Moravce vyhlásili zbierku šatstva pre rodiny v núdzi


Ilustračná snímka: (int).


Obyvatelia Zlatých Moraviec sa môžu od 23. januára zapojiť do zbierky šatstva, ktorá je určená na pomoc sociálne slabším rodinám a rodinám zo znevýhodneného prostredia.


Tí, ktorí chcú pomôcť ľuďom v núdzi, môžu do budovy terénnej sociálnej práce v obciach na Slnečnej ulici priniesť dámske, pánske a detské oblečenie a obuv. Vítané sú aj potraviny a hygienické potreby.      

Zbierka potrvá do 20. februára. Všetky zozbierané veci potom poputujú na burzu šatstva. "Tá sa bude sa konať v Mestskom stredisku kultúry a športu 24. februára. Môžu sa na nej zúčastniť všetci občania mesta Zlaté Moravce a mestských častí, ktorí sú odkázaní na pomoc. Veríme, že aspoň touto cestou spoločne pomôžeme rodinám, ktoré to potrebujú," informovala radnica.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2017
Bratislavský magistrát organizuje zbierku pre ľudí bez domova
Bratislava zažíva pravú zimu a mrazivé počasie trápi najmä ľudí bez domova. Hlavné mesto preto s cieľom pomôcť týmto ľuďom organizuje zbierku potravín, oblečenia a iného potrebného materiálu, ktorá pomôže ľudom v núdzi odkázaným na našu materiálnu pomoc.
viac
17.01.2017
Chcete darovať potraviny?
Už po druhý raz sa Petržalka zapojila do potravinovej zbierky pre sociálne odkázaných, ktorú organizuje spoločnosť UBER.
viac
19.01.2017
Počas akcie Daruj jedlo vyzbierali potraviny, oblečenie i paplóny
Petržalka sa v týchto dňoch intenzívne stará o tých obyvateľov, ktorí zimou a mrazom trpia najviac. O ľudí bez domova a o tých, ktorí sa ocitli v nepriaznivej sociálnej situácii.
viac
19.06.2020
Budovu radnice v Zlatých Moravciach čaká rekonštrukcia
Mesto Zlaté Moravce začína s rekonštrukciou budovy mestského úradu. Počas rekonštrukčných prác presťahujú jednotlivé oddelenia úradu na päť rôznych pracovísk v meste, fungovať však budú v riadnom režime.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %