Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
27.04.2020 02:48

Žiar nad Hronom hľadá nového poskytovateľa právnych služieb


Ilustračná snímka.


Mesto Žiar nad Hronom hľadá nového poskytovateľa právnych služieb. Keďže mu skončila zmluva s aktuálnym, prostredníctvom verejnej súťaže hľadá spoločnosť, ktorá mu bude právne služby poskytovať do konca budúceho roka.


„Keďže nemáme interného zamestnanca, právne služby pre mesto obstarávame. A teda bude teraz prebiehať verejné obstarávanie v zmysle zverejnených podmienok,” uviedol vedúci kancelárie primátora mesta Martin Baláž.

Nový poskytovateľ by mal podľa týchto podmienok pre mesto poskytovať právne služby, zastupovať ho vo všetkých právnych veciach a pri oficiálnych zmluvných rokovaniach, vyhotovovať a pripomienkovať zmluvy, poskytovať právne poradenstvo jeho zamestnancom, ale tiež zastupovať mesto pred súdmi.

Predpokladaná hodnota zákazky je 40 000 eur bez DPH, záujemcovia môžu svoje ponuky posielať do 29. apríla.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.10.2018
Dávnu históriu kaštieľa má odkryť jeho archeologický výskum
Žiarsky kaštieľ, ktorý pred časom mesto získalo do svojho vlastníctva, čaká archeologický výskum. Samospráva chce zmapovať jeho históriu z čias, kedy bol využívaný ako letné sídlo ostrihomských arcibiskupov, ale aj z čias biskupa Štefana Moysesa.
viac
21.04.2020
Mesto Skalica vyhlásilo VO na nakladanie s komunálnym odpadom
Mesto Skalica vyhlásilo verejné obstarávanie na nakladanie s komunálnymi odpadmi. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
viac
20.11.2023
Žiar nad Hronom je pilotným mestom v rámci digitálneho obrazu krajiny
Mesto Žiar nad Hronom prechádza kompletným skenovaním územia na zemskom povrchu ale aj pod ním. Ide o pilotný projekt vytvárania digitálneho obrazu krajiny, ktorý sa v tomto roku spustil na Slovensku.
viac
19.12.2023
Poslanci schválili nový cenník pre klientov Domova pri kaštieli
Klienti Domova pri kaštieli v Žiari nad Hronom zaplatia za sociálne služby viac. Sociálne služby poskytované a zabezpečované mestom Žiar nad Hronom upravuje nový cenník tohto zariadenia.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %