Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
28.07.2020 09:45

Veľké a Malé Leváre spojí cyklotrasa, na investíciu využijú eurofondy


Snímka zdroj: (nazahori.sk).


Vyše trojkilometrovú cyklotrasu medzi obcami Veľké a Malé Leváre v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) vybuduje spoločnosť Swietelsky-Slovakia.


Samospráva za realizáciu zaplatí 363 549 eur bez DPH. Vyplýva to z informácie o výsledku verejného obstarávania, ktorú v pondelok zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Cyklotrasa bude viesť od Železničnej stanice Veľké Leváre cez obec a polia do Malých Levár. Zákazka sa týka realizácie komunikácie vrátane dopravného značenia a vybavenia pre cyklistov.

Predpokladaná hodnota zákazky v súťaži vyhlásenej v septembri 2019 bola 346 101 eur bez DPH. Samospráva využije na financovanie eurofondy. Práce majú byť podľa podpísanej zmluvy ukončené do 150 dní od odovzdania staveniska.

Na cyklochodník nadviažu lokálne cyklotrasy k jednotlivým atraktivitám blízkeho i vzdialenejšieho okolia.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.12.2017
Vybudujú proklientsky orientovaný Úrad pre verejné obstarávanie
Operačný program Efektívna verejná správa (OP EVS) pomôže s vybudovaním proklientsky orientovaného Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). Umožní to národný projekt ÚVO, na ktorý je cez OP EVS vyčlenená suma 1 387 115,71 eur.
viac
08.02.2021
V Trnave začína vznikať kreatívne centrum
Trnavská župa vyhlásila verejné obstarávanie na stavebné práce s odhadovaným nákladom vyše 4,7 milióna eur bez DPH a trvaním 17 mesiacov.
viac
24.06.2021
Veľké a Malé Leváre už spája nová cyklotrasa
Cyklodoprava je zdravá, ekologická a je to výborná alternatíva k preplneným cestám. Aby však čo najviac ľudí presadlo na bicykel, potrebujeme mať bezpečné a pohodlné cyklotrasy. Nová cyklotrasa medzi obcami Veľké a Malé Leváre spojí železničnú stanicu a autobusové zastávky.
viac
29.07.2021
ÚVO pripravil Analýzu a metodiku najčastejších porušení zákona II.
ÚVO pripravil Analýzu a metodiku najčastejších porušení zákona o verejnom obstarávaní II. pri dodržaní základných povinností verejných obstarávateľov, resp. obstarávateľov - princípy vo verejnom obstarávaní a pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti - vysvetlenie a doplnenie predložených dokladov
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %