Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
10.06.2020 08:00

V Mýte pod Ďumbierom sa otvárajú brány do bike parku


Snímka zdroj: (horehronie.sk).


Mýto SKI & BIKE otvára opäť svoje brány pre všetkých nadšených bikerov. V sobotu 13. júna sa môžete tešiť na otvorenie druhej sezóny v špičkovom bike parku v Mýte pod Ďumbierom.


Lyžiarske stredisko svoju sezónu už ukončilo a na rad prichádza letná bike-ová sezóna. Bike park v obci Mýto pod Ďumbierom opäť otvorí svoje brány a všetci milovníci bicyklov sa budú môcť opäť vyblázniť na rôznych tratiach.

Počas otvorenia bike parku budete môcť vidieť aj tých najlepších jazdcov v akcii. V bike parku sa predvedú viacerí majstri Slovenska v rôznych disciplínach ako zjazd, Enduro či downhill. Predstaví sa taktiež exprofesionálny cyklista, ktorý bol aj spolujazdec Petra Sagana a mnohí ďalší skvelí bikeri.

„V našom bike parku si príde na svoje každý milovník bicyklovania. V bike parku sú downhill a freeride trate pre profesionálov, novinkou tohto roka je enduro trať s dĺžkou viac ako 2,5 km. Pre najmenších jazdcov sme pripravili rodinné atrakcie a kids skill trail, ktoré môžu absolvovať napríklad na odrážadlách. Zaujímavou rodinnou aktivitou je jazda na terénnych kolobežkách po modrej trase. Bike park bude otvorený od 13. júna soboty a nedele od 10:00 do 17.00 hod. Viac informácii záujemcovia nájdu aj na našom webe kopeczabavy.sk“ dodal Michal Kič, riaditeľ Mýto SKI & Bike. 

Autor: (OOCR REGIÓN HOREHRONIE)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.07.2019
Na Mýte sa zjazduje aj v lete
Lyžiarske stredisko v Mýte pod Ďumbierom sa teší obľube už niekoľko desaťročí. Avšak v roku 2019 prišiel čas na rázne zmeny a zjazdovať sa bude aj v lete. Od júla tohto roku bude prvýkrát v letnej sezóne otvorený nový Bike park a 4-sedačková lanovka pre malých i veľkých turistov.
viac
02.10.2020
Na zaniknutom hrade sa konala prvá komentovaná prehliadka
Na zaniknutom hrade Breznica sa vo štvrtok (1. 10.) v rámci projektu Pohronská hradná cesta konala vôbec prvá komentovaná prehliadka.
viac
03.06.2021
Nadupané otvorenie e-bike sezóny na Horehroní je za dverami
V sobotu 5. júna 2021 milovníci hôr a cyklistiky „na baterku“ spolu s hlavným organizátorom podujatia E-biky pod Kráľovu hoľou absolvujú dve atraktívne cyklotrasy v okolí Šumiaca. Jedna z nich povedie na vrchol Kráľovej hole. Spoločne tak odštartujú dlho očakávanú cyklistickú sezónu na Horehroní.
viac
16.05.2022
Odštartovala letná sezóna na horehronských cyklodrezinách
Druhý ročník pretekov na horehronských cyklodrezinách v obci Hronec v okrese Brezno odštartoval v sobotu (14. 5.) tohtoročnú letnú sezónu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %