Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
03.02.2020 05:10

V Holíči pribudlo 33 nájomných bytových jednotiek na Hollého ulici


Snímka zdroj: Záhorí.sk


Nový nájomný bytový dom, ktorý odovzdali v Holíči na Hollého ulici v pondelok do užívania, tvorí 33 bytových jednotiek. Informovalo o tom mesto na svojej webovej stránke.


Stavbu realizovala spoločnosť Hant BA. "Pri slávnostnom odovzdaní bytového domu do užívania si kľúče od nových domovov prevzali prví nájomníci, v najbližších dňoch dostanú kľúče od svojich bytov aj obyvatelia ďalších dvoch vchodov," uviedlo mesto.       

Kompletne zateplená bytovka má 24 dvojizbových a deväť jednoizbových bytových jednotiek bežného štandardu s priemernou plochou 60 štvorcových metrov. Súčasťou bytového domu je okrem iného vybudovaná infraštruktúra, parkovisko s vyhradenými miestami a stojisko na kontajnery.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.11.2019
Mesto odovzdá do užívania vyše 100 nových nájomných bytov
Mesto Šaľa bude už o niekoľko dní odovzdávať do užívania vyše 100 nových nájomných bytov na Kráľovskej ulici. V prvej etape bolo v tej istej lokalite ešte minulý rok odovzdaných 34 bytov.
viac
20.05.2022
Mesto Prešov odovzdalo do užívania prvé mestské nájomné byty na Bajkalskej ulici
Do mestských nájomných bytov na Bajkalskej ulici v Prešove sa začínajú sťahovať prví obyvatelia, ktorí splnili všetky podmienky uvedené v aktualizovanom všeobecne záväznom nariadení.
viac
28.02.2024
Šahy: Mesto odovzdalo 19 nových nájomných bytov, pripravuje výstavbu 38 ďalších
V Šahách na sídlisku Tabáň vznikli nové mestské nájomné byty. V prvej fáze bol dokončený bytový dom s 19 bytmi. Noví nájomníci si ich môžu začať preberať už počas tohto mesiaca, informoval primátor Pál Zachar.
viac
29.02.2024
Slávnostné odovzdávanie novopostavených nájomných bytov v Trebišove
Po úspešnom ukončení strategicky a finančne významného projektu v oblasti podpory nájomného bývania a jednej z najväčších takýchto investícií samospráv na Slovensku v aktuálnom období „Trebišov, sídlisko JUH I...“ sa v stredu, 28. februára, uskutočnilo ich slávnostné odovzdanie novým nájomníkom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %