Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
04.03.2021 09:15

Trenčianske Teplice sú ďalšou samosprávou využívajúcou aplikáciu SOM


Ilustračná snímka.


Kúpeľné mesto Trenčianske Teplice je ďalšou z takmer 40 slovenských samospráv, ktoré začali využívať mobilnú aplikáciu Správy o meste (SOM). Oficiálne ju spustili v pondelok (1. 3.).


Ako informovala hovorkyňa mesta Barbora Zajačková, aplikácia SOM poskytuje niekoľko základných služieb. Jednou z najdôležitejších sú notifikácie. Okrem toho nájdu užívatelia v SOM aj všetky aktuality – informácie o dianí v meste, novinkách, o kultúrnych alebo spoločenských podujatiach.

„Som presvedčená, že naši obyvatelia ocenia funkcie tejto aplikácie, je to ďalší pokrok v ústrety otvorenej samospráve. Verím, že na rozdiel od sociálnych sietí, ktoré sú často virtuálnym prostredím mnohých nekonštruktívnych diskusií či hejtov pod falošnými profilmi, nás cez aplikáciu oslovia reálni občania s reálnymi podnetmi,“ uviedla primátorka mesta Zuzana Frajková Ďurmeková.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.01.2021
Samospráva začala komunikovať s obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu
Samospráva kúpeľného mesta Bojnice začala komunikovať so svojimi obyvateľmi cez novú mobilnú aplikáciu. Koncept aplikácie SOM - správy o meste im môže nahradiť miestny rozhlas, noviny či SMS správy.
viac
17.04.2021
Bezplatné SPRÁVY O MESTE TRENČIANSKE TEPLICE (SOM)!
Jar v kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice odštartovali naozaj smart! Od 1. marca je oficiálne spustená nová mobilná aplikácia, vďaka ktorej v kúpeľnom mestečku môžu bezplatne, jednoducho a moderne komunikovať so svojimi obyvateľmi i návštevníkmi.
viac
06.07.2021
Nová aplikácia ponúka unikátny pohľad do Barborinho paláca
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región pripravila pre návštevníkov Trenčianskeho hradu novinku. Vďaka mobilnej aplikácii sa v Barborinom paláci prenesú do minulosti. Projekt finančne podporilo Ministerstvo dopravy a výstavby SR.
viac
05.11.2021
Bez Trenčianskych Teplíc by to nešlo
Finálový boj Trenčína o titul Európske hlavné mesto kultúry vrcholí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %