Piatok 18.10.2024
Dnes má meniny 
Lukáš
°C
22.07.2024 01:05

Takmer po deväťmesačnej rekonštrukcii otvorili letné kúpalisko v Púchove


Foto: Facebook/MŠK Púchov


Takmer po deväťmesačnej rekonštrukcii otvorili v piatok (19. 7.) letné kúpalisko v Púchove. Celkové náklady dosiahli viac ako 975.000 eur. Informovala o tom hovorkyňa Púchova Vanesa Čuríková.


V prvej etape znížili hĺbku dna bazéna, vymenili bazénovú fóliu, upravili prielivové žľaby a vymenili časť rozvodov. V druhej etape vybudovali toboganový komplex s výstupnou vežou, pribudli potrubné rozvody, nové technológie, atrakcie a podzemná strojovňa.         K rekonštrukcii kúpaliska mesto pristúpilo z dôvodu zníženia energetickej náročnosti. Po rekonštrukcii by prevádzkové náklady mali klesnúť asi o tretinu. Pôvodne chceli kúpalisko otvoriť v júni, práce načas prerušila petícia.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.03.2018
Mesto akvapark nepostaví, bude hľadať priestor na novú plaveckú halu
Nový akvapark, o ktorom sa v Nitre diskutuje už dlhé roky, sa napokon stavať nebude. Nezrealizuje sa ani prestavba súčasného letného kúpaliska na rekreačné zariadenie s celoročnou prevádzkou. Rozhodli o tom mestskí poslanci na svojom marcovom rokovaní.
viac
04.06.2019
Mesto sa na letnú sezónu pripravilo. Brány kúpaliska sa otvoria 22. júna
Mesto Trebišov začalo ešte v marci 2019 s prípravou na letnú sezónu v areáli vodných športov. Najvýznamnejšou zmenou v nadchádzajúcej letnej sezóne bude celková obnova detského bazéna.
viac
16.07.2020
Nútenú uzáveru kúpaliska využije považskobystrická radnica na jeho rekonštrukciu
Považskobystrická radnica využije nútené zatvorenie letného kúpaliska na jeho rozsiahlu rekonštrukciu za 155 000 eur. Rekonštrukciu by víťaz verejnej súťaže mal ukončiť do štyroch mesiacov.
viac
18.06.2022
Letné kúpalisko otvorilo tohtoročnú letnú sezónu
Letné kúpalisko vo Veľkom Krtíši v sobotu otvorilo tohtoročnú letnú sezónu. Pre TASR to potvrdil riaditeľ príspevkovej organizácie Správa športových zariadení mesta Veľký Krtíš Marian Vrško. Poznamenal, že kúpalisko má za sebou kompletnú rekonštrukciu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.02 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.63 %