Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
28.09.2017 08:38

Svetový deň zvierat v ZOO Bratislava


Pozvánka.


Príďte 1. októbra 2017 do bratislavskej ZOO osláviť spolu so zvieratami Svetový deň zvierat.


Program začne o 11. hodine pri chovnom zariadení zubra európskeho, kde bude pokrstená najmladšia členka skupiny zubrov, narodená 7. augusta 2017, za účasti primátora hlavného mesta SR Bratislava.

Program bude pokračovať v centrálnej časti ZOO Bratislava od 12. hodiny, kde bude deti zabávať kúzelník Peter, šašo Maroš so svojou show, maskoti, choduliari, maľovanie na tvár, zábavné zvieratká Crazy Chichi a moderátorka podujatia Lenka Debnárová.

Pre milovníkov zvierat bude zabezpečené vozenie na koníkoch a všetci, ktorí sa chcú dozvedieť zaujímavosti z ríše zvierat, sú srdečne vítaní na záverečnom komentovanom kŕmení v tejto sezóne a to od 14. do 16. hodiny.

Autor: (hmb)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.10.2016
Svetový deň zvierat v Košiciach
Sprevádzajú nás od nášho počiatku, pomáhajú nám a slúžia. Je na čase im to vrátiť. V nedeľu bude v Košiciach akcia pri príležitosti Svetového dňa zvierat: Nájdite sa!... so zvieratkom z útulku.
viac
30.08.2017
Ako využiť posledné dni prázdnin? Zaujímavé tipy kam v Bratislave
Hoci sa letné prázdniny pomaly blížia k svojmu záveru, kultúrne leto v Bratislave nekončí. Využite posledné letné dni a vychutnajte si kultúrne podujatia a zaujímavé akcie mestských organizácií.
viac
20.05.2022
Deň biodiverzity v zoo prinesie komentované kŕmenie i prednášky
Komentované kŕmenia zvierat, prednášky či hudobné vystúpenie s africkými bubnami, aj to so sebou prinesie v nedeľu (22. 5.) návštevníkom zoologická záhrada (zoo) v Bratislave pri príležitosti Medzinárodného dňa biodiverzity. Jeho posolstvom je vytvoriť spoločnú budúcnosť pre všetko živé.
viac
14.07.2023
Zoo si podujatím pripomenie Svetový deň šimpanzov
Zoologická záhrada v Bratislave si pripomenie Svetový deň šimpanzov (14. 7.). Cieľom je zvýšiť povedomie o ich živote vo voľnej prírode či v ľudskej starostlivosti, ako aj o hrozbách, ktorým čelia. Pri tejto príležitosti pripravuje na sobotu (15. 7.) program.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %