Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
21.05.2018 06:05

Športové hry seniorov o Putovný pohár primátora mesta


Športové hry seniorov mesta Trebišov o Putovný pohár primátora mesta. Ilustračná snímka trebisov.sk


V máji sa uskutočnil 1. ročník Športových hier seniorov mesta Trebišov o Putovný pohár primátora mesta. Hlavným dejiskom hier sa stal areál vodných športov v Trebišove (letné kúpalisko).


Do súťaže sa zaregistrovalo 130 seniorov zo 6 denných centier mesta Trebišov a jedného Klubu kresťanských seniorov pôsobiaceho na území mesta. Športové hry seniorov slávnostne otvoril primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár.

Aktívni a športovo zdatní seniori si svoje sily zmerali v šiestich disciplínach, ktorými boli vrh guľou na vzdialenosť, hod granátom na cieľ, kop loptou na malú bránku, hod loptou na basketbalový kôš, hod šípkou na cieľ a petang.

Hodnotili sa dosiahnuté najlepšie výsledky seniorov v jednotlivých disciplínach. V každej z nich bol zároveň vyhodnotený aj najlepší súťažiaci, podľa bodovacej tabuľky. Prví traja súťažiaci dostali za svoje predvedené výkony diplomy a medaily. Víťazný tím získal putovný pohár primátora mesta Trebišov. Aby si športovci mohli po súťaži aj oddýchnuť a zregenerovať, organizátori pripravili na popoludnie spoločenské posedenie pri guľáši.

Na vytvorenie tohto športového sviatku sa podujali samotní seniori mesta pod vedením Jána Balucha v spolupráci s mestom Trebišov.

Autor: Mgr. Martina MIŠTANIČOVÁ, hovorkyňa mesta


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.12.2016
Primátor Choma radikálne znížil dlh mesta Žilina
Primátorovi Igorovi Chomovi sa po náročných rokovaniach so štátom podarilo vysporiadať záväzok spojený s vybudovaním obytného súboru v Krasňanoch, ktorý odkúpi spoločnosť MH Invest II, s.r.o., patriaca pod Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky.
viac
07.08.2018
Dni mesta Trebišov 2018
Mesto Trebišov pripravuje, ako každý rok, veľkolepé kultúrno-spoločenské podujatie Dni mesta Trebišov. Mestské slávnosti začnú pondelok 20. augusta 2018 sprievodnými podujatiami.
viac
17.09.2018
V Trebišove ukončili leto oslavami DNÍ MESTA
Najväčšie mestské slávnosti sa konajú každoročne koncom leta. Aj v roku 2018 vyvrcholilo Kultúrne leto DŇAMI MESTA Trebišov.
viac
21.08.2023
Sprievodné podujatia začínajú Dni mesta, program vyvrcholí cez víkend
Dni mesta Trebišov sa začínajú v pondelok sprievodnými podujatiami v jednotlivých častiach mesta. Mestské slávnosti budú prebiehať celý týždeň a vyvrcholia v sobotu a nedeľu (26. a 27. 8.).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %