Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
16.12.2020 03:10

Skalica vypísala VO na zabezpečenie chodu prevádzky kompostárne


Ilustračná snímka.


Mesto Skalica vypísalo verejné obstarávanie (VO), ktorého predmetom je manažment, personálne a materiálne zabezpečenie chodu prevádzok kompostárne pre mesto. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Celková odhadovaná hodnota zákazky je 544 000 eur bez DPH. „Výzva je vypísaná s cieľom efektívneho využitia kapacity kompostárne v súlade s platnými právnymi predpismi v oblasti nakladania a zhodnocovania odpadov,” informuje výzva.

Dĺžka trvania zmluvy je plánovaná na päť rokov. „Úlohou poskytovateľa bude zabezpečenie zhodnocovania odpadov. Ide predovšetkým o činnosti súvisiace s preberaním odpadov, výrobou kompostu, uskladňovaním vyrobeného kompostu, zabezpečením zneškodnenia alebo zhodnotenia vyseparovaných zložiek,” uvádza sa vo výzve.

Ako ďalej informuje mesto, vyprodukovaný kompost sa stane majetkom mesta a poskytovateľ s ním bude môcť ďalej nakladať len podľa jeho pokynov. Záujemcovia sa do súťaže môžu prihlásiť do 19. januára 2021.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.06.2020
Mesto Senica vypísalo výzvu na realizáciu cyklotrasy
Mesto Senica vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk na realizáciu projektu Cyklodopravné trasy Senica - I. etapa, ktorej celková predpokladaná hodnota je vo výške 1 205 744,08 eura. Vyplýva to z informácií zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávania (ÚVO).
viac
07.08.2020
Mesto Skalica zverejnilo výsledky súťaže na opravu ZŠ Strážnická
Mesto Skalica zverejnilo výsledky verejnej súťaže na podlimitnú zákazku s názvom Riešenie havarijnej situácie a zvýšenie energetickej účinnosti objektu telocvične ZŠ Strážnická v Skalici, o ktorú prejavilo záujem 11 subjektov.
viac
10.12.2020
Budovu ZUŠ zrekonštruujú na bytový dom s 24 bytmi
Mesto Dubnica nad Váhom zrekonštruuje bývalú budovu základnej umeleckej školy (ZUŠ), v ktorej vznikne 24 nájomných bytov. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnilo mesto vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.
viac
05.01.2021
B. Štiavnica vyhlásila súťaž na rekonštrukciu atletického štadióna
Samospráva Banskej Štiavnice vyhlásila verejnú súťaž na rekonštrukciu a modernizáciu atletického štadióna. Uchádzači o zákazku v predpokladanej hodnote vo výške viac ako 530 000 eur môžu ponuky mestu predložiť do 28. januára.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %