Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
05.01.2021 10:15

B. Štiavnica vyhlásila súťaž na rekonštrukciu atletického štadióna


Ilustračná snímka: (tasr).


Samospráva Banskej Štiavnice vyhlásila verejnú súťaž na rekonštrukciu a modernizáciu atletického štadióna. Uchádzači o zákazku v predpokladanej hodnote vo výške viac ako 530 000 eur môžu ponuky mestu predložiť do 28. januára.


Vychádza to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

„Predmetom zákazky je rekonštrukcia a modernizácia atletického štadióna v Banskej Štiavnici vrátane nevyhnutného technického a materiálneho vybavenia atletického štadióna so 400-metrovým atletickým oválom s umelým povrchom do takej miery, aby spĺňal technické požiadavky Medzinárodnej asociácie atletických federácií IAAF,” uvádza mesto v súťažných podkladoch.

Súčasťou atletického štadióna majú byť okrem atletického oválu so šiestimi dráhami aj sektory pre skok do výšky, skok do diaľky, hod oštepom, vrh guľou a trať vodnej priekopy. „Rekonštrukciou vznikne atletický štadión vhodný na prípravu reprezentantov atletických disciplín, tréningy atlétov a atletické preteky,” tvrdí mesto v dokumentoch.

Predpokladaná hodnota rekonštrukcie je stanovená na 538 261,1 eura bez DPH. Ako potvrdila primátorka mesta Nadežda Babiaková, samospráva získala od Slovenského atletického zväzu dotáciu vo výške 250 000 eur. „Zvyšné prostriedky budú vyčlenené z rezervných prostriedkov mesta, prípadne formou úveru, ktorý schválilo mestské zastupiteľstvo,” prezradila Babiaková. Predpokladaná doba realizácie je desať mesiacov od odovzdania staveniska, predpokladaný začiatok prác je stanovený na marec 2021.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.05.2020
TTSK vypísal výzvu na rekonštrukciu cesty v Skalici takmer za 300 000 eur
Spoločnosť Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), ktorá je rozpočtovou organizáciou TTSK, vypísala výzvu na predkladanie ponúk na rekonštrukciu cesty III/1131 Skalica - Zlatnícka dolina. Vyplýva to z údajov zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
29.06.2020
Mesto Senica vypísalo výzvu na realizáciu cyklotrasy
Mesto Senica vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk na realizáciu projektu Cyklodopravné trasy Senica - I. etapa, ktorej celková predpokladaná hodnota je vo výške 1 205 744,08 eura. Vyplýva to z informácií zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávania (ÚVO).
viac
07.08.2020
Mesto Skalica zverejnilo výsledky súťaže na opravu ZŠ Strážnická
Mesto Skalica zverejnilo výsledky verejnej súťaže na podlimitnú zákazku s názvom Riešenie havarijnej situácie a zvýšenie energetickej účinnosti objektu telocvične ZŠ Strážnická v Skalici, o ktorú prejavilo záujem 11 subjektov.
viac
08.01.2021
V roku 2021 chystá B. Štiavnica aj niekoľko väčších investícií
Mesto Banská Štiavnica ešte nemá schválený rozpočet na rok 2021, poslanci o ňom budú hlasovať na niektorom z najbližších mestských zastupiteľstiev. Potvrdila to primátorka Nadežda Babiaková s tým, že v návrhu rozpočtu sa našiel priestor aj na niekoľko väčších investícií.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %