Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
08.10.2022 11:35

Rokovala Rada Združenia miest a obcí Liptova


Snímka z rokovania Rady Združenia miest a obcí Liptova


V stredu 5. októbra 2022 sa uskutočnilo rokovanie Rady Združenia miest a obcí Liptova (ZMOL). Zúčastnil sa na ňom aj predseda ZMOS Branislav Tréger.


V priestoroch Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši zasadnutie v stredu 5. októbra 2022 viedol podpredseda ZMOL a starosta obce Podtureň Marián Vojtík. „Podporu na Rade ZMOL našla myšlienka na spolufinancovanie zdravotníckeho zariadenia, ktoré diagnostikuje po všetkých stránkach pľúca. Pre okres Liptovský Mikuláš by išlo o veľkú pomoc. Je navrhnuté, aby ZMOL podporil toto zdravotnícke zariadenie. Téme sa budeme ďalej venovať na najbližšom sneme ZMOL, o ktorého príprave sme tiež hovorili,“ informoval Branislav Tréger.

Nadchádzajúci snem ZMOL by mal mať aj spoločenský rozmer, pretože zástupcovia samospráv z okresu Liptovský Mikuláš sa v tomto zložení stretnú poslednýkrát. Niektorí sa totiž o svoje funkcie v najbližších komunálnych voľbách nebudú uchádzať.

Predseda ZMOS a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger so svojimi kolegami hovoril aj o aktuálnych témach v oblasti odpadového hospodárstva, sociálnych služieb i športu.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.01.2021
Rokovalo predsedníctvo Združenia miest a obcí Liptova
Prostredníctvom videokonferencie sa v piatok 15. januára 2021 uskutočnilo zasadnutia predsedníctva Združenia miest a obcí Liptova, ktoré zvolal jeho predseda a primátor Liptovského Mikuláša Ján Blcháč.
viac
15.10.2022
Rokovalo Združenia miest a obcí Liptova
Viac ako štyridsať zástupcov samospráv z okresu Liptovský Mikuláš sa včera – 14. októbra 2022 – zúčastnilo posledného zasadnutia Združenia miest a obcí Liptova (ZMOL) v aktuálnom volebnom období.
viac
07.12.2023
Komuniké z rokovania Rady Združenia miest a obcí Slovenska
Rada Združenia miest a obcí Slovenska v zastúpení 133 predstaviteľov členských miest a obcí delegovaných 62 regionálnymi združeniami miest a obcí v území na sa zišla na zasadnutí vo Zvolene, ktoré sa uskutočnilo 5. - 6. decembra 2023.
viac
17.04.2024
Vo Zvolene rokuje Rada ZMOS a jej komory
Včera začalo rokovanie Komory obcí Rady ZMOS vo Zvolene, ktoré bude pokračovať dnes doobeda súbežne s rokovaním Komory miest Rady ZMOS.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %