Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
19.03.2021 08:30

Prihláste sa na očkovanie v Krajskom vakcinačnom centre už tento víkend!


Banner.


Krajské vakcinačné centrum (KVC) v Trenčíne po prvýkrát otvorí svoje brány v sobotu 20. a v nedeľu 21. marca. V areáli trenčianskeho výstaviska sa môžu dať zaočkovať občania od 60 do 70 rokov vakcínou od spoločnosti AstraZeneca. Prihlasovanie v objednávacom systéme NCZI cez čakáreň bolo spustené!


Záujemcovia o očkovanie sa môžu prihlasovať prostredníctvom www.korona.gov.sk, ako miesto vakcinácie si zvoľte VKOC Trenčín, Pod Sokolicami 43.Termín čakateľ dostane hneď, ako budú uvoľnené kapacity na očkovanie. V prípade, že občan nevie, či sa má dať zaočkovať alebo uvažuje nad vhodným typom vakcíny, odporúčame poradiť sa so svojím všeobecným lekárom, ktorý najlepšie pozná zdravotný stav pacienta.

V záujme zachovania plynulosti očkovania prosíme občanov, aby si so sebou priniesli:

- občiansky preukaz, kartičku poistenca a sms s termínom objednania,

- vopred vyplnené dokumenty – anamnestický dotazník a písomný informovaný súhlas pacienta (dostupné na stiahnutie na webe tsk),

- kartičku s prehľadom o užívaných liekoch.

Zároveň prosíme všetkých, ktorí sa na očkovanie prihlásia, aby dôsledne dodržiavali stanovený čas objednania a neprichádzali do areálu výstaviska príliš skoro/neskoro.

Pre lepšiu orientáciu vám poslúži aj priložená mapka.

Upozorňujeme tiež, že pred vstupom do areálu občania podstúpia meranie teploty a povinnosťou je aj použitie respirátora.

Vopred ďakujeme za rešpektovanie všetkých pokynov!

 

Prihláste sa na očkovanie v Krajskom vakcinačnom centre už tento víkend!  Toto potrebujete - SME | MY Trenčín

 

Autor: (Lenka KUKUČKOVÁ, TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
10.03.2021
Webinár o Referenčnom rámci pre udržateľný rozvoj
Pokiaľ máte záujem dozvedieť sa viac o nástroji na plánovanie, uskutočňovanie a monitorovanie miestneho udržateľného rozvoja, prihláste sa na webinár o Referenčnom rámci pre udržateľný rozvoj, ktorý sa uskutoční online 15. marca 2021 od 9,00 do 10,30.
viac
10.05.2021
Komárňanská nemocnica zvyšuje kapacity očkovania až na 700 ľudí denne
Nemocnica AGEL Komárno síce eviduje pandemickú situáciu ako stabilnú, počas víkendu však prijala desiatich covid suspektných pacientov. Prioritou nemocnice v boji s pandémiou ostáva očkovanie.
viac
07.06.2021
Krajské očkovacie centrá hlásia rekordné číslo zaočkovaných
Zohrané tímy oboch Veľkokapacitných krajských očkovacích centier v Trenčíne a Prievidzi sa postarali o doposiaľ najvyšší počet zaočkovaných ľudí. Za posledný víkend bolo úspešne podaných 8 361 dávok vakcín od spoločností AstraZeneca a Pfizer/BioNTech.
viac
03.11.2021
BSK spustil prihlasovanie na očkovanie treťou dávkou
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) vytvoril formulár, na základe ktorého zisťuje záujem o očkovanie treťou dávkou proti ochoreniu Covid- 19. Na základe počtu prihlásených ľudí potom prispôsobí aj výber miesta očkovania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %