Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
03.11.2021 02:30

BSK spustil prihlasovanie na očkovanie treťou dávkou


Snímka zdroj: (BSK).


Bratislavský samosprávny kraj (BSK) vytvoril formulár, na základe ktorého zisťuje záujem o očkovanie treťou dávkou proti ochoreniu Covid- 19. Na základe počtu prihlásených ľudí potom prispôsobí aj výber miesta očkovania.


„Zaregistrovať sa môžu všetci, ktorí majú 55 rokov a viac, nedostali SMS pozvánku na tretiu dávku, chýba im PIN kód alebo im nevyhovuje termín. Následne podľa počtu zaregistrovaných ľudí vytvoríme potrebnú kapacitu vo Veľkokapacitnom očkovacom centre v Národnom futbalovom štadióne, resp. v niektorom inom očkovacom mieste v kraji,“ ozrejmil Juraj Droba, predseda BSK.

Registračný formulár nájdete kliknutím na TENTO ODKAZ.

Komu je formulár určený?

- máte 55 a viac rokov

- od očkovania druhou dávkou vakcíny od výrobcov AstraZeneca alebo Pfizer/BioNTech uplynulo viac ako 6 mesiacov

- nedostali ste pozvánku na tretiu dávku, nemáte PIN kód alebo Vám nevyhovuje termín

Formulár môžete využiť aj vtedy, ak ste sa prihlásili prostredníctvom štátneho rezervačného systému cez Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI): vakcinacia.nczisk.sk/registracia-3-vlna

O konkrétnom termíne vás bude BSK informovať prostredníctvom e-mailu, SMS správy alebo telefonicky.

 

Autor: (Lucia FORMAN, hovorkyňa BSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.03.2021
Prihláste sa na očkovanie v Krajskom vakcinačnom centre už tento víkend!
Krajské vakcinačné centrum (KVC) v Trenčíne po prvýkrát otvorí svoje brány v sobotu 20. a v nedeľu 21. marca. V areáli trenčianskeho výstaviska sa môžu dať zaočkovať občania od 60 do 70 rokov vakcínou od spoločnosti AstraZeneca. Prihlasovanie v objednávacom systéme NCZI cez čakáreň bolo spustené!
viac
23.06.2021
Mestá apelujú na efektívnejšiu a jednotnú komunikáciu pri očkovacej kampani
Mestá sú pripravené zapojiť sa do aktivít, ktoré majú predísť 3. vlne pandémie v súvislosti s variantom Delta, ktorý, podľa odborníkov, šíria najmä deti a mladí ľudia do 20 rokov prichádzajúci z Veľkej Británie, či ľudia, ktorí sa zúčastňujú športových zápasov.
viac
04.11.2021
Záujem o vakcíny je v Šali veľký
Záujem o očkovanie proti ochoreniu COVID-19 v Šali neklesá. Podľa radnice prišlo v predchádzajúci víkend na prvú, druhú i tretiu dávku vakcíny množstvo ľudí.
viac
05.11.2021
BBSK posiela pomoc Nitre
Výjazdové očkovacie jednotky BBSK budú v sobotu k dispozícii záujemcom o očkovanie priamo v obchodnom centre Európa v Banskej Bystrici. Pomoc s vakcináciou posiela kraj aj do Nitry, kde mesto na svojom území v najbližších dňoch zriadi viacero mobilných očkovacích miest.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %