Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
20.05.2023 03:25

Partnerstvo VÚB banky a ZMOS pokračuje už ôsmym rokom


Andrej Viceník, vrchný riaditeľ firemného bankovníctva a člen predstavenstva VÚB banky a predseda ZMOS Branislav Tréger po podpise zmluvy


VÚB banka a Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) už po ôsmy raz podpísali Zmluvu o spolupráci a partnerstve a pokračujú tak v tejto výnimočnej kooperácii.


Pre VÚB banku je takáto blízka spolupráca so samosprávami a pomoc pri financovaní a poskytovaní ďalších bankových služieb pre mestá, obce, vyššie územné celky, ich rozpočtové a príspevkové organizácie a ich obchodné spoločnosti, veľkou prioritou. Medzi klientov VÚB dnes patrí viac ako 2000 samospráv Slovenska.

„V poslednom čase zažili samosprávy veľmi turbulentné situácie. O to viac nás teší, že ich môžeme naďalej podporovať a naďalej byť súčasťou najdôležitejších aktivít združenia. To, že naša spolupráca trvá už osem rokov, je dôkazom, že ZMOS i VÚB banka našli v sebe významných vzájomných partnerov,“ uviedol Andrej Viceník, vrchný riaditeľ firemného bankovníctva a člen predstavenstva VÚB banky.

ZMOS združuje 2791 miest, obcí a mestských častí Bratislavy a Košíc, teda okolo 96 % všetkých samospráv na Slovensku. Väčšina z nich v rôznom rozsahu a intenzite už s VÚB spolupracuje.

„Ôsmy rok spolupráce so VÚB je dôkazom výnimočného, spokojného a prínosného partnerstva. Záťažové obdobie pre samosprávy spôsobené súslednými krízami má dopad aj na ich rozpočty. Napriek tomu mestá a obce realizujú rozbehnuté a plánované investičné aktivity. Podporu investícií a rozvoja regiónov garantuje pre samosprávy spoľahlivý partner a banka v jednom, a tým pre komunál je VÚB,“ hovorí predseda ZMOS Branislav Tréger.

Autor: Zdroj: teraz.sk, ZMOS


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.05.2016
Všeobecná úverová banka sa stala partnerom Združenia miest a obcí Slovenska
Bratislava, 3. mája 2016 – VÚB a Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) podpísali Zmluvu o spolupráci a partnerstve. Doterajšia úspešná kooperácia banky a samospráv tak dostáva nový priestor na jej ďalšie zintenzívnenie.
viac
27.07.2017
Odporúčaný postup k plneniu kolektívnej zmluvy
S platnosťou Kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa, ktorá bola podpísaná v decembri minulého roka zamestnávateľom prichádzajú povinnosti vo vzťahu k platovým záležitostiam.
viac
04.04.2018
VÚB už tretí rok finančným partnerom ZMOS
VÚB a ZMOS podpísali Zmluvu o spolupráci a partnerstve, ktorá potvrdzuje záujem banky o ešte užšiu spoluprácu so samosprávami a jej smerovanie na ďalšie zintenzívnenie a rozšírenie spolupráce s mestami, obcami a ich organizáciami pri financovaní a poskytovaní ďalších bankových služieb.
viac
26.07.2021
VÚB banka a ZMOS vstúpili do šiesteho roku spolupráce
VÚB banka a Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) opäť podpísali Zmluvu o spolupráci a partnerstve a potvrdili tak túto výnimočnú kooperáciu už šiesty rok po sebe.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %