Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
07.10.2020 04:30

Otvorené výzvy ÚPSVR na podporu zamestnávania


Ilustračná snímka.


Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny vyhlasuje možnosť predkladania žiadostí o poskytnutie finančného príspevku na podporu vytvárania pracovných miest pre uchádzačov o zamestnanie.


Deje sa tak v rámci projektu "Pracuj, zmeň svoj život" aktivita č. 3 a tiež pre uchádzačov o zamestnanie prostredníctvom poskytovateľov sociálnych služieb v rámci projektu "Pracuj, zmeň svoj život" aktivita č. 2.

Pracuj, zmeň svoj život – aktivita č. 2

Cieľom aktivity č. 2 je zlepšiť postavenie uchádzačov o zamestnanie na trhu práce, zvýšiť zamestnanosť podporou vytvárania pracovných miest v oblasti sociálnych služieb, znížiť nezamestnanosť a prispieť k zlepšeniu poskytovania služieb. Bližšie informácie sa dočítate TU.

Pracuj, zmeň svoj život – aktivita č. 3

Hlavnou aktivitou projektu je poskytovanie príspevku zamestnávateľovi na úhradu časti celkovej ceny práce pre zamestnanca vypočítanej z priemernej mzdy zamestnanca v hospodárstve SR za 1-3 štvrťrok 2019. Bližšie informácie sa dočítate TU.

Prijímanie žiadostí o poskytnutie finančných príspevkov je do 4.12.2020.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.06.2020
Petržalčania môžu opäť požiadať o príspevok na dieťa v súkromnej MŠ
Petržalčania, ktorí v budúcom školskom roku 2020/2021 umiestnia svoje dieťa do súkromnej materskej školy (MŠ), môžu opäť požiadať o nenávratný finančný príspevok.
viac
12.10.2020
Výzva na modernizáciu zdravotníckej infraštruktúry
Ministerstvo zdravotníctva SR ako sprostredkovateľský orgán pre Integrovaný regionálny operačný program vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok za účelom integrácie primárnej zdravotnej starostlivosti formou budovania centier integrovanej zdravotnej starostlivosti.
viac
19.01.2021
Ministerstvo školstva podporí stovky materských škôl cez nový projekt
Didaktické hračky, hry či detské knihy. Na všetky tieto pomôcky môže takmer tisíc materských škôl po prvýkrát získať príspevok. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR totiž vyhlásilo nový projekt „Múdre hranie.“
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %