Piatok 18.10.2024
Dnes má meniny 
Lukáš
°C
10.07.2024 10:05

Oddychovú zónu v parku rozšírili dobrovoľníci o ďalšie ohniská


Snímka: mesto Prievidza


Oddychovú zónu v mestskom parku v Prievidzi rozšírili dobrovoľníci o ďalšie ohniská s mobiliárom, priestor v okolí piknikových stolov i obnovili. Na projekt získalo občianske združenie Mladý ochranár prírody Prievidza 5000 eur z participatívneho rozpočtu.


Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová. "Okrem ohnísk, ktoré podobne ako tri už existujúce budú výhľadovo spravovať Technické služby mesta Prievidza, osadilo združenie aj búdky na hniezdenie vtáctva a zrealizovalo environmentálne podujatie, ktoré bolo zamerané na výchovu detí a mládeže spojené s čistením parku," uviedla Krajčiová.         

Občianske združenie Mladý ochranár prírody Prievidza aktívne pôsobí v oblasti životného prostredia viac ako 15 rokov a zameriava sa najmä na environmentálnu výchovu detí a mládeže, ochranu a čistenie prírody či školu remesiel s využitím tradičných prírodných materiálov. Intenzívne spolupracuje so samosprávou a neziskovými organizáciami v oblasti ochrany životného prostredia.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.09.2018
V Prievidzi zrevitalizovali park pred úradom práce
V pondelok 3. septembra boli ukončené práce na obnove priestoru pred úradom práce. Po sfinalizovaní parkových úprav je okolie sprístupnené verejnosti.
viac
25.11.2019
V obci vybudovali atraktívnu oddychovú zónu pre deti i dospelých
V najväčšej obci Stropkovského okresu, v Breznici, odovzdali do užívania revitalizovanú zónu, ktorej hlavným prvkom je nové multifunkčné detské ihrisko.
viac
05.06.2020
Zhotoviteľ obnovy predstanice vo Zvolene je známy
Spoločnosť TSS Grade z Bratislavy by sa mala stať realizátorom obnovy priestorov pred hlavnou železničnou stanicou vo Zvolene. Vyplýva to z informácií, ktoré zverejnil Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
15.05.2021
V parku Skotňa v Prievidzi pribudnú fitness stroje
Mesto Prievidza v najbližšej dobe doplní nové prvky workoutového ihriska na Dlhej ulici. Po náročnom období, ktoré máme za sebou, je to jedna z bezpečných možností, ako tráviť svoj voľný čas plnohodnotne.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.02 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.63 %