Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
02.09.2021 11:20

Od štvrtka jazdí MHD v režime školský rok


Snímka zdroj: (tasr).


V Bratislave jazdia od štvrtka jednotlivé linky mestskej hromadnej dopravy (MHD) opäť v režime školský rok. Jednotlive spoje tak budu premavat castejsie.


„Elektricky budu mat posilnenu dopravu pocas pracovnych dni od rana do vecera, pricom v ostatnych casoch sa vzhladom na dostatocnu kapacitu vozidiel intervaly nemenia,” uviedol Dopravný podnik Bratislava (DPB). Linky 31 a 39 prejdu na skolsky rezim od 20. septembra, po zacati sa zimného semestra na vysokých školách.

DPB okrem zmeny režimu premávky liniek MHD prichádza od septembra aj s ďalšími novinkami, ktoré reagujú na aktuálne potreby. Dopravca napríklad posilňuje dopravu tam, kde prieskumy ukazujú, že sú vozidlá plnšie.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.09.2020
Cestujúci musia v najbližších dňoch rátať s niektorými zmenami v MHD
Cestujúci v bratislavskej MHD musia na niektorých linkách rátať v najbližších dňoch so zmenami. Upozorňuje na to na sociálnej sieti Dopravný podnik Bratislava (DPB).
viac
12.11.2020
Mlynské nivy otvoria od pondelka pre osobnú aj verejnú dopravu
V Bratislave od pondelka (16. 11.) otvoria po rozsiahlej rekonštrukcii ulicu Mlynské nivy. Oznámil to primátor hlavného mesta Matúš Vallo a pre TASR potvrdil aj developer HB Reavis. Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje, že po otvorení ulice sa upravia trasy viacerých liniek MHD.
viac
29.11.2021
Od pondelka bude MHD jazdiť pre lockdown v prázdninovom režime
V Bratislave bude pre aktuálny lockdown od pondelka (29. 11.) jazdiť mestská hromadná doprava v prázdninovom režime. Spoje jednotlivých liniek budú vypravené na základe cestovného poriadku platného pre pracovný deň-školské prázdniny.
viac
21.03.2022
V Bratislave bude MHD premávať opäť v režime školský rok
V Bratislave bude mestská hromadná doprava (MHD) od pondelka (28. 3.) premávať opäť v režime pracovný deň – školský rok. Výnimkou budú nateraz linky 50, 75 a 78.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %