Streda 26.06.2024
Dnes má meniny 
Adriána
°C
22.05.2024 03:05

Obľúbené Gastrocentrum otvára svoje brány pre verejnosť


Ilustračný výrez pozvánky


Vynovené priestory školského závodu Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Trenčíne už bude naplno využívať aj široká verejnosť. Po intenzívnych prípravách vás v zrekonštruovaných priestoroch srdečne privítajú a obslúžia žiaci školy, pod dohľadom skúsených zamestnancov. A to nielen v reštaurác


Na obedovom menu si budete môcť pochutnať už v pondelok 27. mája 2024, a to v reštaurácii Pupilla od 10.30 hodiny. Na výber bude ponuka štyroch jedál, vrátane polievky. Otvorená bude tiež cukráreň Pistor, kde žiaci lákajú ponukou koláčikov z cukrárenskej dielne školy, v čase od 10.00 h do 17.00 h. Počnúc týmto dátumom, bude Gastrocentrum otvorené vždy počas pracovných dní, reštaurácia v čase od 10.30 h do 14.00 h. Druhá reštaurácia, ktorá nesie názov Magister, bude otvorená prevažne na objednávky.

Ozdoba krajského mesta, ktorá získala aj prestížne ocenenie Stavba roka v jednej z hodnotených kategórií, bola zrekonštruovaná vďaka financiám z IROP a župného rozpočtu. Samotná stavba bola v hodnote 5,1 mil. eur, gastrotechnológie stáli 400 tis. eur a ďalších viac ako 580 tis. eur išlo na vybavenie nábytkom a inventárom. Po hostení významných podujatí, akým bolo výjazdové rokovanie vlády v Trenčíne či zasadnutie Združenia SK8 bude nové Gastrocentrum hostiť vás. Srdečne vás pozývame ochutnať jedlá, ktoré pripravili žiaci za pomoci modernej gastrotechnológie.

Autor: (ts-TSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2016
V Trenčíne už po tretí raz otvorili letnú čitáreň
Čitáreň vo dvore Verejnej knižnice M. Rešetku v Trenčíne (VKMR) na Jaselskej ulici je záujemcom k dispozícii od 6. júna do 8. septembra dva dni v týždni - každý pondelok a štvrtok od 10. do 16. hodiny.
viac
21.10.2019
Nová expozícia na Budatínskom hrade sa otvára verejnosti
Budatínsky hrad v Žiline otvára pre verejnosť ďalšie komnaty. V zrekonštruovaných priestoroch pribudne nová expozícia, ktorá poodhalí dejiny hradných opevnení, ale i podoby a premeny, ktorými hrad prechádzal počas svojej histórie.
viac
12.11.2020
Gotický palác na hrade Ľubovňa by chceli sprístupniť už budúci rok
Ľubovnianske múzeum chce gotický palác na hrade Ľubovňa sprístupniť verejnosti už budúci rok. V súčasnosti tam realizujú konzervačné práce, odborné reštaurovanie kamenných ostení a portálov.
viac
16.09.2023
Komunitné multifunkčné centrum otvorí svoje brány pre verejnosť
Komunitné multifunkčné centrum (KOMUCE) v Banskej Bystrici otvorí svoje brány pre verejnosť. Určené to je pre všetkých obyvateľov, ktorí majú záujem dozvedieť sa o činnosti a možnostiach jeho využitia. TASR o tom informoval Miroslav Strelec z tlačového oddelenia mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.21 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.64 %