Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
05.09.2019 05:20

Obec Plavecký Štvrtok hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie škôlky


Ilustračná snímka (tasr)


V Plaveckom Štvrtku plánujú využiť eurofondové zdroje na rekonštrukciu a kapacitné zväčšenie materskej školy. Oznámenie o možnosti predkladať ponuky na realizáciu prác zverejnili v utorok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Predpokladaná hodnota zákazky je 245.871 eur bez DPH, obec použije na investíciu prostriedky z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP). "Cieľom rekonštrukcie dvoch samostatne stojacich objektov so spojovacou časťou je stavebná úprava vnútorných priestorov, vybúranie nevhodných častí, zateplenie obvodového plášťa, výmena okien a dverí za kvalitatívne lepšie, výstavba novej strechy vrátane klampiarskych prvkov a bleskozvodov s uzemnením a rekonštrukcia elektroinštalácie, vykurovania a zdravotechniky,“ uvádza sa v oznámení.       

Záujemcovia môžu svoje ponuky predložiť do 30. septembra 2019.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.02.2017
O vypracovanie projektu obnovy hradieb nemal nikto záujem
Ani jeden záujemca nereagoval na výzvu trnavskej radnice predložiť cenovú ponuku na vypracovanie projektovej dokumentácie obnovy stredovekých hradieb na Hlbokej ulici. Mesto zverejnilo výzvu s uzávierkou 3. februára, odozva však bola nulová.
viac
27.11.2018
Záujemcovia o výstavbu škôlky môžu predkladať ponuky
Obec Bernolákovo hľadá realizátora výstavby novej materskej školy. Výzvu na predložene ponúk v pondelok zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
25.07.2019
Mesto zrekonštruovalo materskú školu, úver bude splácať sedem rokov
Mesto Štúrovo odovzdalo do užívania zrekonštruované priestory Materskej školy na Družstevnom rade. Počas rekonštrukcie boli obnovené strechy komplexu, všetky pavilóny boli zateplené.
viac
30.06.2020
MK SR vyhlásilo výzvu na predloženie ponúk obnovy kaštieľa v Dolnej Krupej
Ministerstvo kultúry (MK) SR hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie pamiatkového objektu kaštieľa v Dolnej Krupej. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnili v pondelok (29. 6.) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %