Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
30.06.2020 10:40

MK SR vyhlásilo výzvu na predloženie ponúk obnovy kaštieľa v Dolnej Krupej


Kaštieľ v Dolnej Krupej.


Ministerstvo kultúry (MK) SR hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie pamiatkového objektu kaštieľa v Dolnej Krupej. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnili v pondelok (29. 6.) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Predpokladaná hodnota zákazky, financovanej prostredníctvom eurofondov z programu cezhraničnej spolupráce Interreg V-A Slovenská republika - Rakúsko, je 2 245 552,40 eura bez DPH. Predmetom tendra je obnova areálu a objektu kaštieľa vrátane reštaurátorských prác. Záujemcovia môžu svoje ponuky predložiť do 30. júla.

Pôvodne barokový, neskôr v štýle klasicizmu prebudovaný kaštieľ v Trnavskom kraji je od roku 2003 sídlom Hudobného múzea Slovenského národného múzea, zameraného na komplexnú archívnu dokumentáciu dejín hudby a hudobných nástrojov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.12.2020
Kaštieľ v Jablonici čaká ďalšia fáza rekonštrukcie
Kaštieľ v Jablonici v okrese Senica čaká ďalšia fáza rekonštrukcie. Spoločnosť Best Deal Slovakia, ktorá kaštieľ postupne rekonštruuje, získala finančné prostriedky z Ministerstva kultúry (MK) SR.
viac
28.12.2020
Chátrajúci kaštieľ vo Vysočanoch sa dočkal obnovy
Chátrajúci kaštieľ pravdepodobne z druhej polovice 16. storočia vo Vysočanoch (okres Bánovce nad Bebravou) sa dočkal obnovy. Pamiatku sa podujal zachrániť súkromný vlastník i s pomocou Ministerstva kultúry SR.
viac
04.01.2022
Na projekt obnovy hradov s pomocou nezamestnaných sme našli riešenie
Financovanie projektu obnovy hradov s pomocou nezamestnaných, ktorý mohol v roku 2021 pokračovať len s obmedzenými zdrojmi, bude v nasledujúcom dvojročnom období zabezpečený prostredníctvom relokácie nevyužitých eurofondov. Uviedla to ministerka kultúry Natália Milanová.
viac
15.07.2022
MK SR spúšťa výzvu na obnovu hradov za 8,2 milióna eur
Ministerstvo kultúry (MK) SR spúšťa výzvu zameranú na obnovu národných historických pamiatok s objemom financií 8,2 milióna eur. Informovala o tom šéfka rezortu Natália Milanová na piatkovej tlačovej konferencii.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %