Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
11.03.2022 08:25

NKN podporí projekty zamerané na ochranu životného prostredia


Ilustračná snímka: (tasr).


Nitrianska komunitná nadácia (NKN) vyhlásila novú grantovú výzvu. Finančnú podporu z nej môžu získať projekty zamerané na ochranu životného prostredia a komunitné kultúrne a športové podujatia.


Ako informovala NKN, maximálna výška grantu na jeden projekt je 3000 eur. "Zámerom poskytovaných grantov je aj informovať a vzdelávať verejnosť o možnostiach, akými môže jednotlivec prispieť k znižovaniu svojej negatívnej stopy v prírode a tieto poznatky multiplikovať," pripomenula nadácia.

O podporu v grantovom programe Syncreon sa môžu uchádzať organizácie s právnou subjektivitou so sídlom v okrese Nitra. Žiadateľmi môžu byť aj školy, mimovládne organizácie, alebo neformálne skupiny minimálne troch občanov. "Termín uzávierky na predkladanie projektov je 13. apríla. Realizácia podporených projektov je plánovaná na obdobie 25. apríla až 31. októbra 2022," uviedla NKN.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2018
Petržalka v rámci životného prostredia podporí deväť projektov
Vytvorenie komunitnej záhrady, vybudovanie altánku ako ekoučebne na dvore základnej školy, ale tiež revitalizácia vnútrobloku, humanizácia pochôdznej terasy či skrášlenie areálu materskej školy.
viac
23.09.2020
NKN hľadá darcov, ktorí chcú podporiť zaujímavé aktivity
Nitrianska komunitná nadácia (NKN) hľadá ľudí, ktorí sa chcú zapojiť do Klubu darcov. Venovaním ľubovoľnej finančnej sumy v minimálnej hodnote desať eur môžu podporiť rôzne verejnoprospešné aktivity v Nitre.
viac
05.01.2022
BSK podporí projekty v oblasti ochrany životného prostredia a rozvoja vidieka
Projekty v oblastiach životného prostredia, turizmu a environmentálnej výchovy, vzdelávania a osvety (EVVO) budú podporované Bratislavským samosprávnym krajom (BSK) aj v roku 2022.
viac
21.09.2022
NKN podporí inovatívne projekty v základných školách
Základné školy (ZŠ) v Nitre sa môžu do 14. októbra uchádzať o dotácie z Nitrianskej komunitnej nadácie (NKN).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %