Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
30.05.2019 09:27

Na programe aj cirkus obrov a maľovanie na tvár


Ilustračný výrez plagátu


Mesto Trebišov organizuje podujatie pre najmenších občanov pri príležitosti osláv Dňa detí. Na návštevníkov je pripravený pekný program sobotu 1. júna 2019 od 14.00 h na veľkej lúke v mestskom parku.


Program bude pozostávať z interaktívneho predstavenia cirkusových artistov na chodúľoch, ale aj umelcov bez nich. V cirkuse obrov predvedú krotenie obrovského leva pred zrakmi prítomných detí, zdvíhanie obrovskej činky, tiež obrí klaunský tenis a pozornosť bude pútať aj obrovský slalom so žirafou.

Počas sobotňajšieho popoludnia venovaného deťom sa odprezentujú žiaci trebišovských základných škôl, ktorí spestria atmosféru modernými piesňami a rytmickými tancami. Účasť prisľúbili aj mažoretky, ktoré vo svojich zladených kostýmoch vystúpia s bežne nevídanou choreografiou.

Nebude chýbať obľúbené maľovanie na tvár i tvorivé dielne, kde sa môžu deti naplno kreatívne prejaviť a vyhotoviť si vlastný výrobok. Pre účastníkov tohto sviatočného dňa mesto pripravuje muffinky, k dispozícii bude aj cukrová vata a ďalšie pochutiny.

Súťažné stanovišťa s pokynmi pracovníkov Centra voľného času v Trebišove rozhýbu telá súťaženiachtivých drobcov a preveria ich fyzické zdatnosti. Počas dňa si trebišovské deti vychutnajú aj jazdu na koníkoch a detskú farmu. Zabezpečené budú počas celého podujatia aj člnky, v ktorých sa môžu deti s rodičmi člnkovať.

Na podujatí mesto vyhodnotí prebiehajúcu súťaž Pohľadnica – rodný môj kraj a odmení najkrajšie výtvarné práce.  

Program pokračuje premietaním rodinnej rozprávky Smelé mačiatko o 18.00 h v Mestskom kine Slávia. Vstupenky budú voľné, dostupné v parku na podujatí.

 

Autor: (ts-Mgr. Martina MIŠTANIČOVÁ, hovorkyňa mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2016
Prievidza pozýva na Detskú jašenicu
Príďte stráviť Medzinárodný deň detí do prievidzského mestského parku.
viac
16.04.2018
Obľúbené Bratislavské mestské dni 2018 už tento víkend
Bratislava sa opäť otvára obyvateľom aj návštevníkom mesta počas Bratislavských mestských dní. Podujatie, ktoré každoročne priláka do ulíc hlavného mesta tisíce ľudí sa bude konať od piatka 20. apríla do nedele 22. apríla. Mesto a mestské organizácie pripravili pre návštevníkov atraktívny program.
viac
19.07.2018
Historický barokový deň bude venovaný rodákovi A. Grasalkovičovi
Kaštieľ v Mojmírovciach v okrese Nitra aj priľahlý park sa opäť vrátia v čase a otvoria svoje brány pre panstvo z dvora Márie Terézie. Historický barokový deň v sobotu 11. augusta bude venovaný rodákovi z Mojmíroviec Antonovi Grasalkovičovi, významnému podporovateľovi barokového umenia v Uhorsku.
viac
10.06.2019
Trojica podujatí prilákala tisíce návštevníkov
Deň detí, Malacká šošovica a Malacký piknik ovládli 1. jún v Malackách. Pestrý program a letné počasie prilákalo do Zámockého parku tisíce návštevníkov z mesta i okolia. Spojenie troch skvelých podujatí, ktoré je výsledkom spolupráce viacerých mestských organizácií, sa ukázalo ako výborný nápad.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %