Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
14.11.2022 04:15

Mesto opäť hľadá stavebníka multifunkčného centra


Na snímke exteriér zrekonštruovaného mestského kaštieľa v Snine. Snímka zdroj: (tasr).


Mesto Snina vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk na výstavbu Open Sports Center Multifunkčné centrum. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.


Ide o druhú verejnú súťaž, prvú zrušili pre pochybenia v procese verejného obstarávania (VO).

Projekt rieši novostavbu multifunkčného centra v športovom areáli futbalového štadióna Open Sports Center. "Pozostávať bude z tribúny orientovanej k hlavnému futbalovému ihrisku, pod ktorou bude umiestnené zázemie," uvádza sa v oznámení. Objekt má slúžiť širokej verejnosti. V jeho zázemí majú byť vytvorené priestory hlavne pre záujmovú činnosť detí a mládeže z blízkeho okolia Sniny.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je vyše 964 000 eur bez DPH. Zákazka má byť financovaná prostredníctvom projektu Snina - mesto rovnakých príležitostí pre všetkých, podporeného v rámci programu Miestny rozvoj, znižovanie chudoby a inklúzia Rómov, spolufinancovaného z Nórskeho finančného mechanizmu a štátneho rozpočtu.

Snina vyhlásila prvé VO na stavebné práce ešte v marci. "Správca programu Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR pri následnej kontrole pred podpisom zmluvy s úspešným uchádzačom, vzhľadom na zistené pochybenia v procese VO, neodporučil pristúpiť k podpisu zmluvy s víťazným uchádzačom a odporučil vyhlásiť VO opätovne," píše sa v informácii o zrušení VO. Samospráva tak súťaž zrušila a vyhlásila novú.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.02.2021
V Trnave začína vznikať kreatívne centrum
Trnavská župa vyhlásila verejné obstarávanie na stavebné práce s odhadovaným nákladom vyše 4,7 milióna eur bez DPH a trvaním 17 mesiacov.
viac
10.01.2022
Stavbu komunitného centra zabrzdili verejné obstarávania
V poradí tretie verejné obstarávanie na prestavbu bývalého obecného úradu na komunitné centrum vypísali v uplynulých týždňoch v Senohrade v okrese Krupina.
viac
21.01.2022
Začalo sa VO na výstavbu Národného tréningového centra Košice
V metropole východu by sa už v tomto roku mohlo začať s výstavbou ďalšieho športoviska národného významu zameraného najmä na tenis a bedminton.
viac
23.06.2022
V obci stavajú multifunkčné centrum, získali naň dotáciu
Obec Stráne pod Tatrami v Kežmarskom okrese získala dotáciu z Fondu na podporu športu na výstavbu multifunkčného centra v blízkosti rómskej osady vo výške 350 000 eur. Starosta Rastislav Sloveňák potvrdil, že výstavba už prebieha od apríla a centrum by malo byť hotové do leta budúceho roka.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %