Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
01.04.2020 09:20

Horehronci pripravili pre zdravotníkov prekvapenie v podobe relaxu


Snímka zdroj: (horehronie.sk).


Odvetvie cestovného ruchu zažíva v týchto dňoch tiež veľmi ťažké časy. Napriek situácii sa podnikatelia a OOCR na Horehroní spojili, aby sa odvďačili zdravotníkom, ktorí sú momentálne v nasadení 24 hodín denne a po upokojení situácie im dopriali zaslúžený relax na Horehroní.


Už niekoľko týždňov podnikateľov v odvetví cestovného ruchu trápi situácia so šíriacim sa vírusom. Svoje prevádzky museli zavrieť úplne alebo fungujú vo veľmi obmedzených režimoch. Aktuálna situácia nie je jednoduchá pre žiadneho podnikateľa.

Napriek nepriaznivej situácii sa podnikatelia na Horehroní spolu s oblastnou organizáciou cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE spojili, aby poďakovali všetkým lekárom, zdravotným sestrám a celému zdravotníckemu personálu, ktorý v týchto dňoch nemôže ostať doma a 24 hodín denne je pre nás v nasadení. Preto sa podnikatelia a subjekty pôsobiace v cestovnom ruchu rozhodli, že po skončení tejto nepríjemnej situácie odmenia všetkých zdravotníkov, ktorí v týchto časoch musia pracovať a okrem zaujímavých cien či pobytov poskytnú aj zľavu na relax v regióne v jednom z TOP wellness centier.

„Na facebookovej stránke regiónu Horehronie bude počas mesiaca apríl prebiehať niekoľko výziev a súťaží, do ktorých sa môže zapojiť každý zdravotník, ktorý v tejto situácii ostal pre nás v práci. V súťažiach budú môcť zdravotníci vyhrať rôzne ceny od regionálnych balíčkov, rôznych zliav až po oddychové pobyty na Horehroní,” uviedla Ing. Petra Ridzoňová Hlásniková, výkonná riaditeľka OOCR REGIÓN HOREHRONIE. 

Hand-made rúško z Horehronia

Situácia so šíriacim sa vírusom nie je ľahostajná ani pracovníkom oblastnej organizácie cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE, preto popri každodenných pracovných aktivitách z domu na podporu cestovného ruchu v regióne začali taktiež vyrábať ochranné rúška na tvár s dizajnom Horehronia.

„Prvé rúška od nás putovali predavačkám v potravinách v mestskej časti Brezna. Rúško s logom Horehronie získajú každý deň počas trvania súťaži dve osoby, ktoré sa zapoja do aktuálnych súťaží zverejnených na facebookovej stránke regiónu: Horehronie – oficiálna stránka regiónu (www.facebook.com/horehronie),” dodala Ing. Petra Ridzoňová Hlásniková.

Aktivita je spolufinancovaná ministerstvom dopravy a výstavby SR.

Autor: (OOCR REGIÓN HOREHRONIE)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.03.2020
Zachráňme spolu turizmus na Horehroní!
Aktuálna situácia s vírusom COVID – 19 a nariadenia vlády, ktoré zasiahli všetky subjekty na trhu nie je jednoduchá.
viac
01.08.2020
Horehronské cyklodreziny majú zatiaľ stále od štátu červenú
Minuloročnú novinku a jedinečný produkt cestovného ruchu zastavilo nariadenie Dopravného úradu. Ani po rokovaniach na Ministerstve dopravy a výstavby SR cyklodreziny zatiaľ jazdiť nemôžu.
viac
13.07.2021
Rozprávkový Liptov s deťmi
Štvrtý ročník úspešného podujatia ZA7HORAMi naštartoval prázdninový čas a zabavil rodiny s deťmi.
viac
16.12.2021
Región Horehronie a Liptov otvorili zimnú sezónu v olympijskom duchu
Oblastná organizácia cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE a LIPTOV spoločne otvorili 15. decembra 2021 zimnú sezónu plnú noviniek, sprievodných akcií a scénických programov pre všetkých, ktorí plánujú tráviť voľné chvíle na špičkovo upravených svahoch a v areáloch lyžiarskych stredísk.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %