Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
16.07.2020 08:20

Zapojte sa do druhého kola prieskumu európskej nadácie EUROFOUND


Ilustračná snímka.


Tripartitná agentúra Európskej únie prichádza s druhým prieskumom zameraným na monitorovanie vplyvu súčasnej pandémie na naše osobné a pracovné životy s cieľom porovnať súčasné obdobie po pandémii s obdobím, kedy sa uplatňovali reštriktívne opatrenia.


Nadácia EUROFOUND spustila prvé kolo rozsiahleho on-line prieskumu „Život, práca a COVID-19“ v celej Európskej únii 9. apríla 2020 s cieľom zachytiť okamžité hospodárske a sociálne účinky krízy COVID-19. Takmer po troch mesiacoch prichádza s druhým kolom prieskumu s cieľom porovnať súčasné obdobie, kedy sa ekonomika a spoločnosť začínajú opätovne „otvárať“ s obdobím  počas pandémie, kedy sa uplatňovali reštriktívne opatrenia.

Zapojiť do druhého kola prieskumu sa môžete prostredníctvom online dotazníka TU (dotazník je dostupný v slovenčine). Vyplnenie dotazníka nebude trvať viac ako 10 minút.

Výsledky prvého kola prieskumu, v rámci ktorého poskytlo svoje odpovede viac ako 85 000 respondentov, naznačujú, ako táto pandémia ovplyvnila kvalitu života, pracovné podmienky, zamestnanosť a širšiu spoločnosť v celej Európe. Viac informácií o výsledkoch prieskumu nájdete v príspevku prvé zistenia na webovej stránke nadácie EUROFOUND.

Európska nadácia pre zlepšovanie životných a pracovných podmienok (Eurofound) je tripartitná agentúra Európskej únie, ktorej úlohou je poskytovať poznatky na pomoc pri rozvoji lepšej sociálnej politiky, politiky zamestnanosti a politík súvisiacich s prácou. Nadácia Eurofound bola zriadená v roku 1975 nariadením Rady (EHS) č. 1365/75, aby prispievala k plánovaniu a navrhovaniu lepších životných a pracovných podmienok v Európe.

Súvisiace oznamy ZMOS: Zapojte sa do prieskumu európskej nadácie EUROFOUND

Zdroj: EUROFOUND

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.12.2016
Veľká nespokojnosť so stavom demokracie v SR ženie ľudí k extrémizmu
Až 40 % ľudí považuje kvalitu demokracie na Slovensku za skôr zlú až mizernú. Naopak, spokojných so stavom demokracie je iba približne štvrtina Slovákov (26 %).
viac
10.08.2020
Formujte budúcnosť Dohovoru primátorov a starostov v EÚ!
Európska komisia ako jeden z iniciátorov „Dohovoru primátorov a starostov o klíme a energetike v EÚ“ spustila prieskum zameraný na formovanie budúcnosti dohovoru.
viac
18.11.2021
Prešovčania si v dotazníku vybrali svoje priority
Do prieskumu mesta Prešov realizovaného formou verejného dotazníka sa zapojilo viac ako 1600 ľudí. Radnica vďaka tomu môže presnejšie zadefinovať priority rozvoja mesta.
viac
12.07.2022
Žilinčania sa môžu zapojiť do plánu rozvoja mesta v dotazníkovom prieskume
Žilinčania sa môžu zapojiť prostredníctvom dotazníkového prieskumu do tvorby Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja (PHSR) 2021 – 2027 s výhľadom do roku 2030.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %