Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
08.07.2021 12:35

Vzdušné Zámky ponúknu deťom sériu umeleckých workshopov


Ilustračná snímka: (tasr).


Množstvo umeleckých aktivít ponúknu počas víkendu deťom v Nových Zámkoch viaceré tvorivé dielne. Tie sú súčasťou Prehliadky animovaného filmu a knižnej ilustrácie Vzdušné Zámky.


Ako informovali organizátori, worskshopy sú určené deťom od šesť rokov. V kine Mier na ne 9. a 10. júla čakajú tvorivé dielne určené malým ilustrátorom, či workshopy, ktoré im predstavia komiksovú tvorbu, tajomstvá animácie, filmu a výtvarného umenia.

Okrem samotných tvorivých dielní je pripravený aj ďalší sprievodný program. „Ten bude počas celého trvania prehliadky. Pôjde o rôzne tvorivé aktivity a prakticky nonstop premietané krátke aj dlhometrážne animované filmy. Preto sa deti môžu vybrať na Vzdušné Zámky aj bez účasti na workshopoch. V novozámockom kine Mier môžu s nami stráviť hoc aj celé dni,” pripomínajú organizátori.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.07.2017
Nenechajte si ujsť pestrý víkend v bratislavskom regióne
Návštevníci bratislavského regiónu sa tento víkend môžu tešiť na podujatia Bratislava in the sky, LARP Kráľovstvo Vína, Summer Night Hafla 2017 - Oriental Garden party, Iva Bittová & Mucha Quartet (Viva Musica), Muž so železnou maskou na Červenom Kameni, Svätojakubský jarmok, 3. GULÁŠ FEST.
viac
07.02.2019
Vysoké Tatry budú počas najbližšieho víkendu patriť Snežným psom
Jubilejný desiaty ročník rodinného podujatia sa uskutoční 9. a 10. februára priamo pod Lomnickým štítom.
viac
15.06.2021
Príjemný rodinný víkend vo fiľakovskom parku
Samospráva Fiľakova sa po prvýkrát zapojí do celoslovenskej iniciatívy s názvom Víkend otvorených parkov a záhrad. V spolupráci s neziskovou organizáciou Národný Trust pripravuje rodinné podujatie s prednáškami i piknikom.
viac
04.11.2021
Víkend zatvorených hraníc sa uskutoční v Bratislave aj tento rok
Na Cyklomoste slobody v Devínskej Novej Vsi si opäť pripomenieme dôležitý moment našej histórie. Už po šiesty raz sa symbolicky zatvoria hranice medzi Slovenskom a Rakúskom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %