Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
20.11.2023 04:05

V Dubnici nad Váhom v stredu otvoria krízové centrum pre ľudí bez domova


Dom kultúry v Dubnici nad Váhom


Dubnická samospráva otvorí v stredu (22. 11.) krízové centrum pre obyvateľov mesta bez prístrešia. Informovala o tom Alena Masárová zo sociálneho oddelenia dubnickej radnice.


Krízové centrum bude otvorené denne od 19.00 do 7.00 h. Okrem nocľahu môžu ľudia bez domova využiť možnosť vykonania základnej osobnej hygieny, poskytnú im sociálne poradenstvo a môžu si pripraviť horúci nápoj.         

"V krízovom centre je potrebné dodržiavať prevádzkový poriadok zariadenia, návštevníci nesmú byť agresívni, nesmú mať pri sebe žiaden alkohol a takisto musia dodržiavať poriadok a upratovať po sebe," doplnila Masárová.         

Poplatok za jednu noc je 0,50 eura. Krízové centrum je umiestnené v budove domu kultúry.

 

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.10.2018
Víťazmi Majstrovstiev SR v hasičskom športe sa stali hasiči z Popradu
Družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (OR HaZZ) v Poprade zvíťazilo v celkovom bodovaní 46. ročníka Majstrovstiev Slovenskej republiky v hasičskom športe, ktoré sa začali v utorok (9.10.) v Dubnici nad Váhom a v stredu vyvrcholili v areáli OR HaZZ v Martine.
viac
15.02.2020
Komunikáciu s radnicou má uľahčiť nové klientske centrum
Obyvateľom Dubnica nad Váhom by ešte v tomto roku malo začať slúžiť nové klientske centrum. Vzniknúť má rekonštrukciou vstupných priestorov v budove mestského úradu.
viac
01.04.2020
Mesto Žilina otvorilo Krízové centrum
Mesto Žilina v pondelok 30. marca otvorilo Krízové centrum, ktorého úlohou bude pomáhať najohrozenejším skupinám obyvateľstva. Sústreďovať sa v ňom budú všetky podporné činnosti pre seniorov, občanov v sociálnej núdzi či karanténe, ktorí potrebujú pomoc.
viac
23.05.2022
Mesto získalo jeden milión eur na rekonštrukciu bývalej ZŠ
Mesto Dubnica nad Váhom získalo nenávratný finančný príspevok jeden milión eur na rekonštrukciu bývalej základnej školy (ZŠ) na Partizánskej ulici. Podľa primátora Petra Wolfa v nej chcú vytvoriť vzdelávacie a coworkingové centrum.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %