Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
26.02.2018 02:25

Skatepark na sídlisku Rybníky sa zmení na parkovisko


Ilustračná snímka - skatepark na sídlisku Rybníky.


Skateboardové ihrisko na sídlisku Rybníky III. ukončí definitívne svoju prevádzku. Mestskí poslanci na svojom februárovom rokovaní rozhodli o jeho zrušení a vyradení z prevádzky.


Jednotlivé prvky skateparku už boli podľa vyjadrenia magistrátu opotrebované a nespĺňali ani bezpečnostné predpisy. "Po vyradení budú odovzdané za odplatu do zberných surovín, prípadne sa odpredajú záujemcom," informovala radnica.       

Po odstránení prvkov skateparku, betónových kvetináčov, lavičiek a ďalšieho mobiliáru bude plocha slúžiť ako parkovisko. Vyznačenie parkovacích miest a osadenie dopravného značenia by sa malo zrealizovať v jarných mesiacoch. Zrušený skatepark má podľa uistenia magistrátu už čoskoro nahradiť nový, ktorý sa buduje na sídlisku Vinohrady.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.08.2016
Tekovské múzeum zrekonštruuje amfiteáter v areáli hradu
Tekovské múzeum v Leviciach začalo s rekonštrukciou hradného amfiteátra. Financie na opravu vo výške 17 500 eur vyčlenili z rozpočtu Nitrianskeho samosprávneho kraja krajskí poslanci.
viac
27.09.2018
Kultúrne podujatia pripomenú 700. výročie prvej zmienky o Levickom hrade
Divadelné predstavenia, vystúpenie folklórnych skupín i večerná svetelná projekcia budú sprevádzať oslavy 700. výročia prvej písomnej zmienky o Levickom hrade. Konať sa budú v piatok 28. septembra a návštevníkom ponúknu okrem iného aj prehliadky hradného areálu a stálej expozície Tekovského hradu.
viac
26.04.2021
Nová cyklotrasa spojí priemyselný park so sídliskom Rybníky a centrom
Mesto Levice vybuduje novú mestskú cyklotrasu spájajúcu priemyselný park Géňa so sídliskom Rybníky, centrom mesta a obchodným centrom na severe mesta.
viac
23.08.2021
Pri nemocnici v Leviciach vznikne nové parkovisko pre 160 vozidiel
Pri nemocnici v Leviciach pribudne 160 nových parkovacích miest. Parkovisko by malo vzniknúť v nevyužitej časti areálu nemocnice, dopravne bude napojené na areálovú komunikáciu v rámci nemocnice.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %