Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
23.08.2021 11:10

Pri nemocnici v Leviciach vznikne nové parkovisko pre 160 vozidiel


Ilustračná snímka (tasr).


Pri nemocnici v Leviciach pribudne 160 nových parkovacích miest. Parkovisko by malo vzniknúť v nevyužitej časti areálu nemocnice, dopravne bude napojené na areálovú komunikáciu v rámci nemocnice.


„Rekonštrukciou parkovacích plôch by sa mala vyriešiť nepriaznivá situácia s parkovaním v areáli nemocnice s poliklinikou. Predmetom rekonštrukcie by mala byť aj manipulačná plocha na prevádzkové účely nemocnice,“ uviedol primátor Levíc Ján Krtík.

Konštrukcie komunikácií a parkovacích plôch sú navrhnuté zo zámkovej dlažby. Medzi parkoviskami a okolo nich budú vybudované zelené pásy. Na vypracovanú projektovú dokumentáciu s názvom Rekonštrukcia parkovacích plôch NsP Levice je vydané platné stavebné povolenie do roku 2023. Rozpočtový náklad podľa vypracovanej projektovej dokumentácie aktualizovanej v auguste predstavuje sumu vo výške 880 000 eur s DPH.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.01.2021
Komárno pripravuje cyklotrasy, zapojí sa i do systému zdieľaných bicyklov
Mesto Komárno v priebehu minulého roka investovalo do viacerých projektov zameraných na rozvoj cyklistickej infraštruktúry. Zameralo sa na budovanie stojísk na bicykle a do prípravy projektov na nové cyklotrasy.
viac
19.01.2021
Mesto Medzilaborce predstavilo projekt novej stanice
Jedným z investičných zámerov mesta Medzilaborce na rok 2021 je výstavba vlakovej a autobusovej stanice. Má nahradiť vlani zbúranú takzvanú malú železničnú stanicu.
viac
25.03.2021
Radnica začala s výstavbou parkoviska na sídlisku Rozkvet
Na najväčšom považskobystrickom sídlisku Rozkvet vznikne do konca budúceho roka 350 nových parkovacích miest. Radnica začala s výstavbou prvých 83, v druhej etape by malo pribudnúť ďalších 50.
viac
28.07.2021
V Dubnici nad Váhom vznikne zberné parkovisko pre dodávky a väčšie vozidlá
Zberné parkovisko sa samospráva rozhodla situovať na parkovisko pri workoutovom ihrisku na sídlisku Pod kaštieľom. Okrem dodávok a nákladných vozidiel tu budú parkovať aj autobusy, naďalej však bude ponechaná možnosť parkovania aj pre osobné vozidlá.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %