Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
20.07.2019 09:05

Rozhýb svoje telo počas HOREHRONIE FIT Day


HOREHRONIE FIT Day


Aj toto leto si opäť spolu zašportujeme a rozhýbeme spolu bokmi počas Horehronie Fit Day pri prírodnom kúpalisku v rekreačnej oblasti na Táľoch.


Jumping, piloxing, tabata, jóga a úplná novinka bootcamp, či množstvo ďalších skupinových aktivít čaká návštevníkov už túto sobotu 20. júla od 13-tej hodiny. Svoje telo si dámy i páni budú môcť vyformovať s profesionálnymi lektorkami z BAFIT Academy a Sunflower Studiom na čerstvom vzduchu v prírode pri vodnej ploche na Táľoch. Okrem cvičení sa dozvedia aj zaujímavé informácie o zdravom životnom štýle, móde a kráse.

Športoví nadšenci si môžu otestovať profesionálne elektrobicykle z E-bike požičovne Horehronie v promo stánku oblastnej organizácie cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE, kde turisti získajú aj nové tipy na výlety a podujatia v regióne, zasúťažiť si budú môcť aj v Horehronskom kvíze, ktorý ukáže znalosti turistov i domácich z regiónu a okolia.

Deti zaujme areál Partizána Ferda s rôznymi aktivitami a skákacími hradmi, či športové aktivity a súťaže zamerané na koordináciu rúk, nôh, očí a mysle, ktorá riadi ich rôznorodý pohyb.

Počas celého cvičenia bude pre návštevníkov pripravený aj sprievodný program a rôzne animácie so skvelým moderátorom.  „Skupinové cvičenia mali počas minulých ročníkov veľký úspech nakoľko sú veľmi obľúbené aj vďaka uvoľnenej atmosfére a zábave, ktorú návštevníci počas cvičenia môžu zažiť. Všetky cvičenia sa realizujú na čerstvom vzduchu priamo v prírode a návštevníci sa môžu po cvičení schladiť priamo v bazéne prírodného kúpaliska alebo zavítať do špičkového wellness centra hotela Partizán****“

,,Pre veľký záujem a obmedzenú kapacitu najmä trampolín odporúčame rezerváciu miest vopred na www.horehronie.sk, k cvičeniam je potrebná len čistá pevná obuv, uterák, voda a dobrá nálada.“ doplnila nadšená lektorka Barbora Figlušová z BAFIT Academy, ktorá sa stala absolútnou víťazkou súťaže Podnikateľka Slovenska 2018.

Harmonogram cvičení:

13:00 - 13:45 Jumping Fitness

13:00 - 14:45 Flex & Strech

14:00 - 14:45 Jumping Kids

15:00 - 15:45 Piloxing SSP

16:00 - 16:45 Bootcamp

Autor: (ts-región Horehronie)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.07.2018
Horehronie hýbe bokmi
V zdravom tele zdravý duch! Využite neopakovateľnú príležitosť a príďte si vyskúšať širokú škálu rôznych skupinových cvičení na čerstvom horehronskom vzduchu. Horská turistika horehronským rajom!
viac
05.03.2019
Jarné prázdniny v plnom prúde
Jarné prázdniny sú v plnom prúde. Tretí týždeň prázdnin otvoril svoje brány a žiaci spolu s rodičmi na strednom Slovensku si môžu užiť pár dni voľna. Horehronie aj počas posledného týždňa jarných prázdnin ponúka veľké množstvo zábavy nielen na lyžiarskych svahoch ale aj mimo nich.
viac
11.10.2021
Okolie vodnej nádrže v Modre - lokalite Piesok - zrevitalizovali
Na sociálnej sieti o tom informuje mesto Modra. Pri vodnej nádrži pribudlo niekoľko prvkov drobnej architektúry. Upravili aj centrálny priestor so sprchou a pitnou fontánkou.
viac
10.07.2023
Na cyklotrase Bystrá – Tále pribudli nové prvky
Osadenie lesných prvkov na vybudovanej cyklotrase medzi obcou Bystrá a rekreačnou oblasťou Tále je jedným z projektov Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie, ktoré tento rok podporila Rozvojová agentúra Banskobystrického samosprávneho kraja.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %