Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
03.04.2024 09:55

Pohotovosť pre deti a dorast v Dubnici zrušili, ošetria ich v Trenčíne


Ilustračná snímka: TASR


V Dubnici nad Váhom zrušili k 1. aprílu prevádzku ambulancie pohotovostnej služby pre deti a dorast. Pacientov ošetria vo Fakultnej nemocnici (FN) Trenčín. Informovala o tom FN Trenčín na svojej webovej stránke.


Dôvodom zrušenia detskej pohotovosti v Dubnici nad Váhom je dlhodobý nedostatok personálu. Zdravotná starostlivosť bude v plnom rozsahu zabezpečená v ambulancii pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trenčíne aj pre maloletých pacientov z okolia Dubnice nad Váhom.         "Ambulancia pohotovostnej služby pre deti a dorast v Trenčíne sa nachádza v areáli Fakultnej nemocnice Trenčín (Legionárska ulica 28 Trenčín, na prízemí pediatricko-neonatologického pavilónu) čím zabezpečuje dostupnú a komplexnú zdravotnú starostlivosť, vrátane potrebnej diagnostiky a prípadnej hospitalizácie," informuje nemocnica.         Pohotovosť pre deti a dorast v Trenčíne funguje počas pracovných dní od 16.00 do 22.00 h, počas víkendov a sviatkov od 7.00 do 22.00 h.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.09.2016
J. V. Stalin zrejme príde po 69 rokoch o čestné občianstvo
Generalissimus Josif Vissarionovič Stalin príde po 69 rokoch o čestné občianstvo mesta Trenčín. Odňať by mu ho mali na stredajšom (28.9.) zasadnutí poslanci trenčianskeho mestského zastupiteľstva.
viac
06.04.2020
TTSK má kontajnerovú zubnú ambulanciu pre pacientov s COVID-19
Trnavský samosprávny kraj, aktuálne ako jediný, má k dispozícii tento typ ambulancie, v ktorej bude poskytovaná zubná zdravotná starostlivosť. Kontajnerovú ambulanciu, ktorá je súčasťou vojenskej poľnej nemocnice, zapožičalo Ministerstvo obrany SR.
viac
08.06.2023
Na rušenie detskej pohotovosti nevidí radnica reálne dôvody
Mesto Dubnica nad Váhom nevidí reálne dôvody na zrušenie detskej pohotovosti v meste, ku ktorému má dôjsť v novembri budúceho roku. Informovala o tom Mária Škvarová z kancelárie primátora.
viac
10.06.2023
Radnica chce zabojovať za zachovanie pohotovosti v meste
Šalianska radnica nesúhlasí s návrhom na zrušenie ambulantnej pohotovosti v meste. Primátor Jozef Belický už podľa svojich slov pripravuje petíciu za jej zachovanie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %