Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
11.02.2019 01:55

Od 4. marca si obyvatelia doklady vybavia v nových priestoroch


Nové priestory KAMO centra, ktoré sa nachádza v priestoroch budovy Okresného riaditeľstva PZ v Žiari nad Hronom. FOTO TASR - KR PZ Banská Bystrica.


Od 4. marca si obyvatelia Žiaru nad Hronom vybavia doklady v nových priestoroch KAMO centra, ktoré sa nachádza v priestoroch budovy Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiari nad Hronom.


Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici, informovala, že sťahovanie oddelenia dokladov, oddelenia bezpečnosti cestnej premávky a dopravných evidencií Okresného dopravného inšpektorátu do týchto nových priestorov bude prebiehať v dňoch 28. februára a 1. marca.       

"Z uvedeného dôvodu nebudú mať spomínané oddelenia v týchto dňoch z technických príčin stránkové hodiny," podotkla policajná hovorkyňa.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.04.2018
Samospráva hľadá firmu, ktorá vybuduje cyklochodník naprieč mestom
Žiarska samospráva hľadá firmu, ktorá vybuduje 3,7 kilometra dlhý cyklochodník spájajúci mesto s priemyselným parkom. Zákazku v predpokladanej hodnote takmer 497-tis. eur bez DPH obstaráva mesto prostredníctvom elektronického systému Josephine.
viac
22.12.2018
Primátorský punč pomôže občianskemu združeniu Okáčik
Námestím Matice slovenskej v Žiari nad Hronom v stredu po celý deň rozvoniaval vianočný punč. Pod patronátom primátora Petra Antala tu od predpoludnia prebiehal charitatívny predaj obľúbeného zimného nápoja.
viac
04.09.2019
Okresný úrad poskytuje služby v novom klientskom centre
Ministerstvo vnútra (MV) SR spustilo v pondelok (2. 9.) do testovacej prevádzky klientske centrum, ktoré sa nachádza v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Žiari nad Hronom na Chrástekovej ulici.
viac
12.05.2021
Žiarčania si budú môcť staré oblečenie vymieňať v novom komunitnom centre
Obyvatelia mesta Žiar nad Hronom si budú môcť už čoskoro vymieňať staré oblečenie v novovznikajúcom ekologickom komunitnom centre.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %