Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
04.09.2019 02:05

Okresný úrad poskytuje služby v novom klientskom centre


Snímka: (mvsr)


Ministerstvo vnútra (MV) SR spustilo v pondelok (2. 9.) do testovacej prevádzky klientske centrum, ktoré sa nachádza v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Žiari nad Hronom na Chrástekovej ulici.


Ako informuje MV SR na svojej webovej stránke, priestory sú po rekonštrukcii, ktorá sa začala v apríli 2018.       

Od apríla tohto roka poskytuje klientske centrum služby dopravného inšpektorátu a oddelenia dokladov. Od septembra sa služby centra rozšírili o agendy okresného úradu, a to služby osvedčovania listín a overovania podpisov, živnostenského podnikania, cestnej dopravy a pozemných komunikácií a starostlivosti o životné prostredie, a tiež o služby pozemkového a lesného odboru.       

"Žiarske klientske centrum je v poradí 58. z celkového počtu 79, ktoré MV SR plánuje zriadiť. V najbližšom období budú otvorené ďalšie - v Rimavskej Sobote, Prievidzi, Zvolene a Skalici," informuje ministerstvo.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.04.2020
V centre mesta osadili automat na ochranné rúška
Mesto Žiar nad Hronom pokračuje v opatreniach, ktoré majú pomôcť zabrániť šíreniu nového koronavírusu. V jeho centre začal v pondelok (6. 4.) popoludní fungovať automat na ochranné rúška.
viac
13.06.2020
Repliky dobového nábytku prídu do kaštieľa až z ďalekej Číny
Žiarsky biskupský kaštieľ aktuálne pripravujú na sprístupnenie verejnosti. Mesto tam sťahuje expozície aj pamätnú izbu Štefana Moysesa, s ktorým je táto historická pamiatka spätá.
viac
16.06.2020
Mesto má hotovú projektovú dokumentáciu na obnovu MsKC
Žiarska samospráva má hotovú projektovú dokumentáciu na obnovu mestského kultúrneho centra (MsKC). V súvislosti s jeho aktuálnym stavom už dlhšie hovorí o potrebe rekonštrukcie.
viac
12.05.2021
Žiarčania si budú môcť staré oblečenie vymieňať v novom komunitnom centre
Obyvatelia mesta Žiar nad Hronom si budú môcť už čoskoro vymieňať staré oblečenie v novovznikajúcom ekologickom komunitnom centre.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %