Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
28.02.2024 11:05

Konferencia: Zdieľaním skúseností a partnerstvami spájame cezhraničné regióny


Ilustračná snímka (ZMOS)


Združenie miest a obcí Slovenska pozýva zástupcov členských miest a obcí na záverečnú konferenciu projektu „Zdieľaním skúseností a partnerstvami spájame cezhraničné regióny“, ktorá sa uskutoční 18. marca 2024 v Bratislave. Zúčastniť sa môžete online aj osobne.


Združenie miest a obcí Slovenska spolu s partnermi projektu „Slovensko-ukrajinská cezhraničná spolupráca-CBC4US“ Vás pozýva na záverečnú konferenciu trojročného projektu, ktorý sa sústredil na spoluprácu medzi slovenskými a ukrajinskými samosprávami miest a obcí odovzdávaním skúseností s reformnými a modernizačnými procesmi v miestnej územnej samospráve a v poskytovaní verejných služieb podložených skúsenosťami z Nórska a aj krajín V4.

Vojnový konflikt na Ukrajine zmenil možnosti a spôsob realizácie spoločne plánovaných aktivít, ale spoločne sme ich zvládli. Máme za sebou tri roky práce, kedy sme zorganizovali spoločné workshopy, konferencie, okrúhle stoly, vyslania a „Dni Ukrajiny“ v Košiciach. Vypracovali metodologické manuály, newslettre a strategický materiál. 

To všetko Vám predstavíme na našej záverečnej konferencii za účasti našich partnerov a pozvaných hostí zo Slovenska, Nórska a Ukrajiny.

Termín a miesto konania: 18. marec 2024 (pondelok) | 9:00 - 12:40 hod. | Bratislava (miesto konania bude spresnené, finálna pozvánka bude zaslaná prihláseným účastníkom)

V prípadne osobnej účasti je počet miest limitovaný, a preto sa zaregistrujte sa čo najskôr!

Registrácia TU. Program a ďalšie potrebné informácie nájdete TU.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.06.2016
Nové perspektívy v medzinárodnej spolupráci
Spolupráca slovenských miest a regiónov so zahraničnými partnermi so sebou prináša výhody pre samosprávy, ich obyvateľov aj lokálnu ekonomiku.
viac
03.09.2020
V príprave IÚS je dôležitá dobrá spolupráca partnerov v území
V príprave Integrovaných územných stratégií je dôležitá dobrá spolupráca partnerov v území.
viac
17.02.2021
Konferencia o skúsenostiach miest a obcí v boji proti covid-19 v Maďarsku
Maďarské národné združenie miestnych samospráv (TÖOSZ) pozýva na medzinárodnú online konferenciu zameranú na výmenu skúseností o inovatívnych riešeniach zameraných na vysporiadanie sa s dôsledkami krízy spôsobenej covid-19 na miestnej úrovni.
viac
23.02.2024
SK8 pripravilo v Elektrárni Piešťany konferenciu Inovujme regióny
Prvý ročník konferencie Inovujme regióny - objavte potenciál krajov, ktorý sa konal v spoločenskom centre Elektrárňa Piešťany, priniesol zástupcom verejnej správy, predstaviteľom krajských inovačných centier i úspešným startupistom poznatky o dôležitosti podpory inovácií na Slovensku.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %