Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
18.12.2023 04:00

ZMOS v spolupráci s partnermi spustil projekt na podporu mladých rodín


Snímka zdroj: ZMOS


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) spustilo projekt pod názvom „1 2 3 štart“ na podporu mladých rodín naprieč celým Slovenskom v spolupráci so slovenským výrobcom nábytku DECODOM, spol. s r.o. a dlhoročným partnerom VÚB, a. s.


Cieľom projektu je podpora spokojného života v mestách a obciach na celom Slovensku. „V projekte zameriavame na mladé manželské páry, ktoré v priebehu roka 2023 uzatvorili manželstvo alebo ho uzatvoria v nasledujúcom roku v našich mestách a obciach. Pre takéto páry spoločnosť DECODOM v spolupráci so ZMOS pripravila zľavovú poukážku v hodnote 123 € na nákup novej kuchyne. Súčasne s poukážkou náš partner VÚB a.s. prostredníctvom splátkového predaja Quatro ponúkne tomuto páru možnosť využiť jedinečný zvýhodnený viazaný spotrebný úver „Ľahká splátka“ už od 500 eur len pre klientov spoločnosti DECODOM“, uviedol predseda ZMOS Jozef Božik. 

Poukážkami budú disponovať mestá a obce, ktoré po uzatvorení sobáša túto možnosť manželskému páru ponúknu. Bude na zvážení každého primátora či starostu, ktorý sa rozhodne túto ponuku zo strany ZMOS využiť, či s týmto benefitom bude oslovovať spätne všetky páry, ktoré počas roka 2023 uzatvorili manželstvo v ich samospráve, alebo sa bude zaoberať iba tými, ktorí manželstvo ešte len uzavrú.

Generálny riaditeľ DECODOM Michael Hjemgard dodal: „DECODOM bude zasielať tieto poukážky mestám a obciam po 15. januári 2023. Platnosť takejto poukážky je do 31. decembra 2024, pričom platí pre všetky kompletné kuchyne. Poukážka platí na nákup v domoch nábytku a kuchynských štúdiách Decodom a ako aj u obchodných partnerov Decodom. Pre platnosť bude potrebné vyplnenie prednej strany poukážky, a to dátum sobáša a podpis a pečiatka primátorky/primátora či starostky/starostu“.

Zľavové poukážky budú distribuované do členských miest, obcí a mestských častí v počte podľa rozpätia počtu obyvateľov. Do miest, mestských častí a obcí s počtom obyvateľov nad 50 000 odovzdá 50 ks, od 50 000 do 20 000 obyvateľov 30 ks, od 20 000 do 10 000 obyvateľov 15 ks a pod 10 000 obyvateľov 10 ks. Pokiaľ mestá a obce prejavia záujem o väčší počet zľavových poukážok, tie im bude DECODOM distribuovať už online.

Akvizičný riaditeľ VÚB a.s. Ľubor Labanič na margo spoločné projektu uviedol: „VÚB banka je dlhoročným partnerom ZMOS, radi sa zúčastňujeme projektu, ktorý dáva zmysel v dvoch rovinách. Prvá je tá, že novomanželia a mladí ľudia sú budúcnosťou, ktorej súčasťou budeme radi. Vidíme zmysel v adekvátnych produktoch a službách, v tomto prípade formou zvýhodneného spotrebného úveru, kde môžu ísť do sumy až 10 000 eur a prefinancovať si tak nákup tovaru z DECODOM, ktorý môžu splácať až 8 rokov. Druhou rovinou je dlhoročné partnerstvo a a spolupráca so ZMOS, v ktorom budeme radi pokračovať a v ktorom nás spája 2 100 členských miest a obcí, ktoré sú klientmi našej banky a v ktorých títo mladí ľudia žijú, čo je predpokladom úspechu projektu.“

 

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.10.2020
Pilotný ročník projektu ELoGE otvorený
Dobrý úradník, akreditovaný partner Rady Európy, v rámci realizácie projektu Zabezpečenie dobrej správy vecí verejných zorganizoval v dňoch 10. a 11. septembra v Bratislave úvodné zasadnutia s členmi Platformy národných partnerov ako aj participujúcimi samosprávami.
viac
07.10.2020
Otvorené výzvy ÚPSVR na podporu zamestnávania
Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny vyhlasuje možnosť predkladania žiadostí o poskytnutie finančného príspevku na podporu vytvárania pracovných miest pre uchádzačov o zamestnanie.
viac
16.10.2020
ZMOS má ďalší úspešný projekt. Aktuálne sa bude orientovať na Ukrajinu
Združenie miest a obcí Slovenska uspelo pri schvaľovaní nového projektu. Intenzívna slovensko – ukrajinská spolupráca potrvá 24 mesiacov a bude mať konkrétne parametre udržateľnosti aj užitočnosti.
viac
01.02.2024
Sociálni partneri ZMOS a RÚZ o spolupráci v Aliancii sektorových rád
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa stretol s generálnym sekretárom Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) Martinom Hoštákom k témam sociálneho dialógu, spolupráci v rámci novozriadenej Aliancie sektorových rád a k ďalším spoločným témam spolupráce.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %