Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
26.05.2020 10:35

Zdravotné stredisko v Medvedzí prechádza modernizáciou


Snímka zdroj: (tvrdosin.sk).


Zdravotné stredisko v Tvrdošíne – Medvedzí bude po novom modernejšie. Od polovice mája tu realizujú rekonštrukciu ambulancií i spoločných priestorov. Mesto Tvrdošín o tom informuje na oficiálnej webovej stránke.


Modernizácia spočíva v položení nových podlahových krytín, stropných podhľadov a v povrchovej úprave stien. „Zrealizuje sa aj výmena nevyhovujúcich výplní dverných otvorov a zariaďovacích predmetov zdravotechniky,” uvádza sa na mestskej stránke. Súčasťou prác je aj rekonštrukcia ústredného vykurovania, elektroinštalácie a čiastočne i kanalizácie.

Plánovaná je tiež inštalácia počítačovej siete pre celý objekt. Vymenia schodiskové zábradlie a zateplia strešnú konštrukciu budovy. „Ďalším cieľom projektu je uľahčenie pohybu osobám s obmedzenou schopnosťou pohybu. A to vytvorením WC pre imobilných návštevníkov a rekonštrukciou výťahu,” dodala mestská samospráva.

Po ukončení stavebných prác v budove obnovia zdravotnícke vybavenie ambulancií a doplnia potrebný nábytok.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.02.2020
Veľký Šariš zrekonštruuje za viac ako 600 000 eur zdravotné stredisko
Mesto Veľký Šariš získalo z Integrovaného regionálneho operačného programu viac ako 647 000 eur na modernizáciu súčasného zdravotného strediska.
viac
19.05.2020
Modernizáciu zdravotného strediska plánujú ukončiť do decembra
Vo Veľkom Šariši začali v pondelok po polstoročí od postavenia s obnovou budovy zdravotného strediska. Modernizácia bude stáť takmer 650 000 eur, z mestského rozpočtu pôjde 34 000 eur. Zvyšok bude financovaný z európskych zdrojov.
viac
09.06.2020
V Žarnovici začali s kompletnou rekonštrukciou zdravotného strediska
V Žarnovici začínajú v týchto dňoch s kompletnou rekonštrukciou zdravotného strediska, z ktorého by sa malo stať moderné centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti (CIZS).
viac
22.08.2020
Mesto opravuje poškodenú zadnú fasádu budovy radnice
Mesto Levice upozorňuje občanov, aby na vstup do budovy mestského úradu dočasne nevyužívali zadný vchod z Holubyho ulice.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %