Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
15.08.2023 07:00

Zbierka školských potrieb pre chudobné deti potrvá do konca augusta


Ilustračná snímka.


Aj tento rok organizuje Komunitné centrum Fončorda v Banskej Bystrici zbierku školských potrieb pre deti, ktorých rodičia si ich nemôžu dovoliť kúpiť. Informovala o tom samospráva na sociálnej sieti.


"Kto má doma nepotrebné, ale zachované školské tašky, peračníky, pravítka, perá, farbičky, ceruzky, ale napríklad i detské športové oblečenie, môže ich priniesť každý štvrtok v čase od 16.00 do 18.00 h do budovy Centra voľného času Havranské," uviedlo mesto.

Zbierka potrvá do 31. augusta a jej organizátori veria, že vďaka darcom budú môcť školáci zo sociálne znevýhodnených rodín vstúpiť do nového školského roka so všetkým, čo k nemu potrebujú.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.08.2019
Mesto neplánuje výstavbu nájomných bytov na Severnej ulici
Mesto Banská Bystrica neplánuje výstavbu nových nájomných bytov na Severnej ulici, reagovala v stredu hovorkyňa banskobystrického primátora Dominika Mojžišová na informácie, ktoré sa v posledných dňoch objavili v médiách a šíria na sociálnych sieťach.
viac
09.05.2020
Pre deti rodičov z prvej línie už fungujú v BBSK dve škôlky
Po službe opatrovania detí priamo v domácnostiach pomáha Banskobystrický samosprávny kraj aj pri otváraní škôlok pre deti zdravotníckeho personálu a záchranných zložiek. V Banskej Bystrici už takto fungujú dve súkromné zariadenia, župa oslovila s ponukou spolupráce aj mestá a obce.
viac
22.08.2020
Petržalka vyhlásila verejnú zbierku školských pomôcok
Bratislavská Petržalka spúšťa od pondelka (24. 8.) verejnú zbierku školských pomôcok pre deti zo sociálne slabších rodín.
viac
04.04.2023
Letnú sezónu v meste otvorí tradičná Vínšpacírka a jazzový festival
Letnú sezónu v meste pod Urpínom opäť otvorí vinárske podujatie Vínšpacírka, ktoré sa uskutoční 22. apríla o 14.00 h na banskobystrickom Námestí SNP.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %