Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
21.09.2021 03:30

Workshop Športová infraštruktúra aj s účasťou predsedu ZMOS


Ilustračná snímka (zmos)


Workshop "Športová infraštruktúra" zorganizovalo ho Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR v spolupráci s Fondom na podporu športu a Slovenským olympijským a športovým výborom.


Pozvanie do zasadačky Mestského zastupiteľstva v Trnave v pondelok 20. septembra 2021 prijali predstavitelia vlády, poslanci parlamentu, predstavitelia krajskej a miestnej samosprávy, zástupcovia národných športových zväzov i organizácií športového hnutia. Cieľom bola diskusia o histórii, výzvach, prekážkach a úspechoch v oblasti rozvoja športovej infraštruktúry a tiež snaha o poskytnutie impulzu pre vývoj športu v tejto sfére do budúcnosti. 

„Vo svojom vystúpení som sa zameral na budovanie športovej infraštruktúry miest a obcí s finančnou pomocou štátu a jej následné prevádzkovanie. Považujeme za dôležité, aby športová infraštruktúra našla maximálne využitie v rámci pohybových aktivít obyvateľov miest a obcí," uviedol predseda ZMOS a primátor Liptovského Hrádku Branislav Tréger.  

Autor: Zdroj: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.06.2019
Samosprávne kraje majú s mestami a obcami veľa spoločných tém
Trnavský župan a predseda Združenia samosprávnych krajov SK 8 Jozef Viskupič sa v utorok, 25. júna 2019, stretol s novým predsedom Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Branislavom Trégerom.
viac
19.10.2019
Smart riešenia v turistickej infraštruktúre a cezhraničná spolupráca
Združenie miest a obcí Slovenska organizuje workshop zameraný na smart riešenia v turistickej infraštruktúre a cezhraničnú spoluprácu. Podujatie predstaví zaujímavé riešenia a prichádzajúce financie pre samosprávy.
viac
02.04.2022
Branislav Tréger na zasadnutí Fondu na podporu športu
Jubilejného 30. zasadnutia správnej rady Fondu na podporu športu (FNPŠ), ktoré zvolal a viedol jej predseda Ladislav Kližan, sa zúčastnil aj predseda ZMOS a primátor mesta Liptovský Hrádok Branislav Tréger.
viac
09.04.2022
Predseda ZMOS na sneme turčianskeho regionálneho združenia
Šiesty snem Združenia miest a obcí – región Turiec (ZMOT) v aktuálnom volebnom období sa uskutočnil aj s účasťou predsedu Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Branislava Trégera. V priestoroch Mestského úradu v Martine v piatok 8. apríla 2022 dominovali viaceré aktuálne témy samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %