Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
03.11.2020 09:15

Verejnosť môže posielať nominácie na ocenenie Tvorivý čin roka


Snímka zdroj: (sala.sk).


Mesto Šaľa aj tento rok vyhlásilo anketu Tvorivý čin roka. V rámci nej oceňuje jednotlivcov i kolektívy za ich prácu v oblasti kultúry.


Verejnosť môže posielať návrhy na ocenenie v 13 kategóriách. Sú medzi nimi rôzne oblasti výtvarného umenia, ale aj divadlo, folklór, výstavy, propagácia mesta či mimoriadne ocenenie za dlhoročnú aktívnu prácu v oblasti umenia. „Navzdory pandémii, ktorá zlikvidovala množstvo podujatí, chceme oceniť tých, ktorí sa zaslúžili o rozvoj kultúry a umenia aj v tomto náročnom období,“ uviedli organizátori.      

Návrhy na ocenenie je možné posielať do 31. decembra elektronicky na adresu Mestského kultúrneho strediska v Šali alebo písomne na sekretariát domu kultúry. „Ak vás v priebehu roka oslovil akýkoľvek počin a máte pocit, že by si zaslúžil verejné uznanie, môžete poslať svoj návrh na ocenenie,“ vyzvali verejnosť organizátori.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.10.2016
Obyvatelia Šale môžu hlasovať za Tvorivý čin roka
Obyvatelia Šale sa môžu zapojiť do pravidelnej ankety Tvorivý čin roka, ktorú vyhlasuje Komisia kultúry a cestovného ruchu pri mestskom zastupiteľstve.
viac
22.09.2020
Nominujte osobnosti kraja! Čas máte do 15. októbra 2020
Bratislavský samosprávny kraj, ktorý každoročne udeľuje Ocenenia Bratislavského samosprávneho kraja (BSK), predĺžil termín predkladania nominácií. Výnimočné osobnosti kraja je možné navrhovať až do 15. októbra 2020.
viac
26.01.2021
Verejnosť môže prihlásiť ekologické projekty do 21. februára
Zelené, ekologické projekty, ktoré sa realizovali v minulom roku, bude môcť verejnosť nominovať na ocenenie Atlas. Urobiť tak môže do 21. februára v rámci šiestich kategórií.
viac
22.02.2023
Verejnosť môže nominovať osobnosti a kolektívy na cenu Tvorivý čin roka
Mesto Šaľa ocení aj tento rok jedincov i kolektívy za ich prínos v oblasti kultúry. Ako informovala radnica, návrhy na ocenenie Tvorivý čin roka môže verejnosť predkladať do 30. apríla.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %