Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
15.05.2021 02:40

V parku Skotňa v Prievidzi pribudnú fitness stroje


Ilustračná snímka


Mesto Prievidza v najbližšej dobe doplní nové prvky workoutového ihriska na Dlhej ulici. Po náročnom období, ktoré máme za sebou, je to jedna z bezpečných možností, ako tráviť svoj voľný čas plnohodnotne.


Predmetom riešenia je doplnenie 5 vonkajších fitness strojov: eliptický trenažér, veslovací trenažér, trenažér chôdze, rebrina a posilňovací stroj na hrudník. Tieto zaradenia budú slúžiť na efektívne precvičenie celého tela, pretože pri cvičení pracujú všetky Vaše hlavné svalové skupiny. Jednoduchá povaha týchto strojov je ideálna pre všetkých obyvateľov, či už nováčikov alebo pokročilých športových nadšencov.

„Aj touto cestou zvýšiť záujem obyvateľov o aktívnejší život a sprístupniť ho ľuďom, ktorí nemajú dostatočné finančné možnosti na iné formy športu . Mladí ľudia, ktorí aktívne športujú, majú viac energie, vyššie sebavedomie a lepšie znášajú stres. Veľmi sa však teším, že vonkajšie fitness stroje využívajú s obľubou aj staršie ročníky a seniori,“ vysvetlila primátorka Prievidze Katarína Macháčková.

Doplnením týchto strojov chce mesto Prievidza docieliť širšie využitie parku Skotňa verejnosťou a hlavne obyvateľmi mestskej časti Staré mesto. Realizácia rozšírenia tohto ihriska sa začne v najbližšom období prostredníctvom mestskej spoločnosti Správa majetku mesta.

Autor: (ts-MsÚ Prievidza)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.06.2017
Na sídlisku Juh v Poprade začali stavať workout park
Na sídlisku JUH VI začala výstavba workout parku. Na svoje by si tak mali prísť fanúšikovia aktívneho oddychu, ktorí majú v obľube cvičenie na čerstvom vzduchu s vlastnou váhou prostredníctvom rôznych lavičiek, hrázd a ďalších prvkov.
viac
27.07.2017
V areáli školy pribudne nové multifunkčné ihrisko
Podmienky na športovanie v areáli Základnej školy na Ulici Dobšinského v Prievidzi sa onedlho výrazne zlepšia. Firma zo Sučian, ktorá vzišla z verejnej súťaže a mesto Prievidza s ňou už podpísalo zmluvu o dielo, začala v týchto dňoch v blízkosti školy s výstavbou multifunkčného ihriska.
viac
29.08.2017
Nový fitness park teší obyvateľov aj návštevníkov mesta
Nový exteriérový fitness park na verejnom priestranstve poteší obyvateľov ako aj návštevníkov mesta Spišská Stará Ves. Ihrisko je určené deťom starším ako 14 rokov a dospelým.
viac
28.12.2021
Pri Toryse vyrástlo nové workoutové ihrisko
V Prešove v blízkosti rieky Torysa na Sídlisku III pribudlo úplne nové workoutové ihrisko. V areáli sa nachádza viac ako 17 stanovísk a je voľne dostupný pre verejnosť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %