Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
03.06.2021 04:00

V nedeľu bude skanzen patriť najmä deťom


Pozvánka.


Kysucké múzeum, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, pripravilo pre návštevníkov Múzea kysuckej dediny rozprávkové podujatie pod názvom Skanzen patrí deťom, ktoré sa uskutoční v nedeľu 6. júna 2021.


Príďte sa spolu s vašimi deťmi zabaviť do skanzenu. Vyrobte si doma masku a navštívte nás. Každé dieťa do 15 rokov, ktoré príde v maske, bude mať totiž vstup do areálu úplne zadarmo.

Program bude naozaj bohatý. V spolupráci s Lesmi SR - Odštepný závod Čadca, sme pripravili množstvo hier na rôznych stanovištiach v lese, ale aj pri objektoch. Nebude chýbať ani veľká súťaž masiek o hodnotné ceny spojená s diskotékou. Súčasťou rozprávkového dňa budú aj naši pracovníci oblečení do masiek s tematikou chrobáčikov. Menšie deti si môžu vyskúšať vedomostný kvíz a zapojiť sa do súťaže o rozprávkovú knižku. Veríme, že sa spoločne zabavíme a zažijeme pekný deň, ktorý  patrí tým najmenším.

Počas celého dňa si môžete pozrieť aj dve výstavy a to Drotári a drotárstvo a pre deti atraktívnu výstavu Vlaky s vôňou dreva, na ktorej si môžu pozrieť makety vláčikov. Počas celého dňa môžete zažiť aj jazdu na Historickej lesnej úvraťovej železnici.

 

Skanzen patrí deťom | SDEŤMI.com

Autor: (Alexandra JANIGOVÁ, Kysucké múzeum v Čadci)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.11.2016
Čarovné dni vianočné...
V nedeľu 11. decembra 2016 si môžu návštevníci poslednýkrát v tomto roku vychutnať zimnú prírodu v Skanzene Nová Bystrica – Vychylovka.
viac
22.06.2020
Prácu našich predkov predstaví podujatie Na kysuckých lúkach
Kysucké múzeum v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, pripravuje v Múzeu kysuckej dediny obľúbené podujatie pod názvom Na kysuckých lúkach. Uskutoční sa v nedeľu 28. júna.
viac
01.02.2021
Fašiangy v meste či na dedine s Kysuckým múzeom v Čadci
Kysucké múzeum v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, si pre svojich priaznivcov pripravilo program v online priestore pod názvom Ej fašiangy, fašiangy.
viac
23.03.2021
Online program Veľkej noci z Kysuckého múzea bude bohatý
Kysucké múzeum v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, si pre svojich priaznivcov pripravilo program v online priestore pod názvom Veľká noc z Kysuckého múzea.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %