Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
18.05.2020 02:00

V Handlovej dokončili opravu 950 štvorcových metrov výtlkov


Snímka zdroj: (tasr).


V Handlovej v okrese Prievidza dokončili v apríli opravu 950 štvorcových metrov výtlkov. Podľa hovorkyne mesta Jany Paulínyovej bola celková zmluvná cena opráv so spoločnosťou Stavby Nitra takmer 40 000 eur.


Doplnila, že približne polovicu práce urobila spoločnosť v roku 2019 a druhú polovicu v apríli. „Mesto zaplatilo polovicu z celkovej zmluvnej ceny minulý rok a druhú polovicu teraz,” uviedla Paulínyová.

„Od šiesteho do 29. apríla opravili infratechnológiou takmer 467 štvorcových metrov výtlkov s priemernou hrúbkou šesť centimetrov. Záručná doba je päť rokov, v prípade chýb a nedostatkov diela počas záručnej doby má zhotoviteľ povinnosť bezplatne ich odstrániť,” informoval Ivan Kartáč z referátu dopravy handlovského mestského úradu.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.03.2017
Handlová vyzvala obyvateľov, aby jej nahlasovali výtlky na komunikáciách
Samospráva Handlovej dnes spustila výzvu s názvom Jarný výtlkozber. Prostredníctvom nej žiada obyvateľov mesta, aby jej nahlásili výtlky na mestských komunikáciách po zimnom období.
viac
04.08.2018
Trenčianska župa opravuje cesty za historických 6 miliónov eur
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) za 6 miliónov eur tento rok opraví viac ako 58 kilometrov ciest vrátane 3 mostných objektov. Oprava celkovo 48 úsekov cestných komunikácií II. a III. triedy by mala byť hotová do konca augusta, práce na rekonštrukcii mostov župa dokončí v polovici novembra.
viac
04.05.2020
Pri oprave výtlkov budú po novom využívať infražiariče
Výtlky na miestnych komunikáciách v Liptovskom Hrádku budú zamestnanci odboru technických služieb po novom opravovať pomocou infražiaričov. Mesto o tom informuje na oficiálnej webovej stránke.
viac
11.02.2022
Banskobystrická župa vyhodnotila veľký tender na dopravcov
Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) má za sebou veľký medzinárodný tender na autobusových dopravcov, ktorí budú počas desiatich rokov zabezpečovať služby prímestskej autobusovej dopravy v kraji. 
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %