Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
04.12.2021 10:30

V Dúbravke príde deti pozdraviť Mikuláš pod okná materských škôl


Na archívnej snímke Mikuláš. Foto: TASR - Erika Ďurčová


V bratislavskej Dúbravke zavíta tento rok Mikuláš pod okná materských škôl. S mikulášskou nádielkou obíde v pondelok (6. 12.) všetkých 12 škôlok.


TASR o tom informovala hovorkyňa Dúbravky Lucia Marcinatová. Vianočnú atmosféru v uliciach mestskej časti dotvorí aj sviatočné osvetlenie. Na Mikuláša sa zapne osvetlenie aj na živých vianočných stromčekoch pred Domom kultúry (DK) Dúbravka i pred miestnym úradom na Žatevnej ulici.       

Rozsvecovanie dúbravského vianočného stromčeka je naplánované na pondelok o 17.00 h, obyvatelia to budú môcť sledovať online na sociálnej sieti. "Chceme aspoň krátkym videom a koledou priniesť trošku vianočnej atmosféry. Svetielka aspoň symbolicky predznamenajú blížiace sa sviatky a prinesú hrejivý pocit do domovov Dúbravčanov," skonštatoval starosta Dúbravky Martin Zaťovič.       

Sviatočné osvetlenie by malo v Dúbravke svietiť do 6.  januára 2022.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.05.2016
V Medzilabociach chcú postaviť škôlku pre deti z rómskych komunít
V meste chcú postaviť materskú školu pre 80 detí prevažne z marginalizovaných rómskych komunít (MRK). Stáť by mala na Zámočníckej ulici za komunitným centrom. Rozhodli o tom mestskí poslanci na ostatnom zasadnutí, na ktorom schválili predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok.
viac
02.09.2018
V Dúbravke otvoria novú Materskú školu Bullova
V bratislavskej Dúbravke otvorí mestská časť v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom (BSK) v prvý školský deň (3. 9.) Materskú školu Bullova. Ide o jedinečný školský projekt na celom Slovensku.
viac
08.11.2018
Škola s praxou je realitou
Stredná odborná škola pedagogická na Bullovej v bratislavskej Dúbravke, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja, už môže na prax využívať materskú školu priamo vo svojich priestoroch.
viac
11.07.2019
Dúbravka prijala do materských škôl všetky trojročné dúbravské deti
Bratislavská Dúbravka prijala do svojich materských škôl (MŠ) od nového školského roka 239 detí. Zo 434 prihlásených detí ostalo neprijatých 195, mestskej časti sa však podarilo prijať všetky deti z Dúbravky, ktoré do septembra 2019 dovŕšia tri roky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %