Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
25.05.2019 11:50

Už o päť dní začínajú na hlavných žilinských námestiach Staromestské slávnosti


Ilustračný výrez plagátu


Jubilejný 25. ročník tohto obľúbeného žilinského podujatia prinesie aj v tomto roku tri dni skvelej hudby, výbornej atmosféry a jedinečnej zábavy. Program je skutočne pestrý a veríme, že si každý z Vás vyberie to najlepšie.


Aj tohtoročné Staromestské slávnosti budú ekologické a zelené. Príbeh separovania na Staromestských slávnostiach sa začal už pred dvoma rokmi zriadením zelenej zóny. Tento rok sa chceme v separácii opäť posunúť o krok vpred. Zavádzame kompostovateľný riad a chceme recyklovať viac plastových pivových pohárov, ktoré tak nebudú končiť v komunálnom odpade. Naším riešením sú zberné stojany na poháre z dielne PURE JUNK. Za finančnú pomoc ďakujeme bytovému projektu Zelené Vlčince. Veríme, že touto aktivitou prispejeme k zelenému mestu a zeleným Staromestským slávnostiam.

Ilustračné video s informáciami ako separovať na Staromestských slávnostiach nájdete na linku: https://www.youtube.com/watch?v=jABVhGzgHqs&feature=youtu.be

Viac o Staromestských slávnostiach - http://www.staromestske-slavnosti.sk/2019/program/

alebo na FB - https://www.facebook.com/events/2015578225417153/   

PRIDAJTE SA K NÁM

 

Autor: Mgr. Barbora Zigová, hovorkyňa mesta


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.05.2016
Staromestské slávnosti v Žiline opäť ponúknu pestrý program
Mesto Žilina pozýva na XXII. ročník Staromestských slávností, ktoré sa budú konať 26. - 28. mája.
viac
17.06.2022
Staromestské slávnosti otvoril sprievod centrom mesta
Sprievod centrom Žiliny otvoril vo štvrtok 26. ročník Staromestských slávností. Remeselné trhy a kultúrny program sa počas troch dní tradične sústredia na Mariánskom námestí a Námestí Andreja Hlinku.
viac
22.05.2023
Predajcovia na Staromestských slávnostiach opäť použijú vratné poháre
Staromestské slávnosti v Žiline ponúknu od 25. do 27. mája na Mariánskom námestí a na Námestí Andreja Hlinku hudobný program, sprievodné podujatia aj remeselné trhy. Podľa hovorkyne mesta Zuzany Holienčíkovej budú predajcovia aj tento rok používať vratné poháre.
viac
24.05.2024
V Žiline začali tradičné Staromestské slávnosti
Sprievod centrom Žiliny otvoril vo štvrtok 28. ročník Staromestských slávností. Remeselné trhy a kultúrny program sa počas troch dní tradične sústredia na Námestí Andreja Hlinku a Mariánskom námestí. Dopravu z podujatia zabezpečujú pre návštevníkov mimoriadne nočné spoje Dopravného podniku mesta Ži
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %