Nedeľa 08.09.2024
Dnes má meniny 
Miriama
°C
13.06.2024 03:05

Uskutoční sa webinár Finančnej akadémie ZMOS


Informačný banner


ZMOS pripravilo v spolupráci s partnerom združenia, Slovenskou sporiteľňou, a. s., odborný webinár pre členov ZMOS, so zameraním na kyber bezpečnosť pri využívaní bankových služieb, poskytovanie bankových záruk pre verejný sektor, financovanie znižovania energetickej náročnosti samospráv a iné.


Webinár sa uskutoční v stredu 19. júna 2024 so začiatkom o 9.00 hod. prostredníctvom platformy MS TEAMS.

Bližšie informácie k webináru, ako aj možnosť prihlásenia, nájdete v priloženom súbore, prostredníctvom ktorého sa môžete na webinár prihlásiť do 14. júna.2024. Po ukončení registrácie bude prihláseným účastníkom zaslaný email s linkom na prihlásenie sa na webinár.

V prípade doplňujúcich otázok kontaktujte pána Ladislava Adamoviča, odborného experta Kancelárie ZMOS, emailom na ladislav.adamovic@zmos.sk, alebo telefonicky na čísle 02/487 007 07.

Program Finančnej akadémie ZMOS + prihlásenie(935.1 kB)

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.11.2016
Blíži sa lll. uzávierka výzvy na materské školy. Zapojte svoje mesto alebo obec
Do vyhlásených výziev zameraných na výstavbu, rekonštrukciu a prestavbu materských škôl sa doposiaľ zapojili desiatky miest a obcí. Po dvoch uzávierkach je pre tento typ projektových žiadostí k dispozícii ešte 32,74 miliónov eur.
viac
09.09.2020
Hľadajú sa partnerské organizácie a samosprávy pre EDUpointy
Nadácia Pontis hľadá externých spolupracovníkov – mimovládne neziskové organizácie, šikovných a tvorivých ľudí, zriaďovateľov škôl - na organizáciu EDUpointu z Trnavského, Košického, Trenčianskeho a Prešovského kraja.
viac
28.10.2020
J. Naď: Ochranné prostriedky zabezpečí štát, obce však môžu pomôcť
Dezinfekciu a ochranné prostriedky na účely víkendového celoplošného testovania na ochorenie COVID-19 poskytne samosprávam štát. Môžu však pomôcť a zabezpečiť pre svojich dobrovoľníkov dezinfekciu, rúška či rukavice. Výdavky sa im preplatia podobne ako pri voľbách.
viac
08.03.2024
Posledný deň na prihlásenie sa na webinár Finančnej akadémie ZMOS
Združenie miest a obcí Slovenska pripravilo v spolupráci s partnerom združenia VÚB, a.s., webinár pre členov ZMOS k makroekonomickej prognóze vývoja hospodárstva a jej dopadu na miestnu územnú samosprávu a k dani z nehnuteľnosti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.28 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.07 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.65 %