Štvrtok 16.05.2024
Dnes má meniny 
Svetozár
°C
07.09.2023 02:05

Trnava: Jarmok na golfe predstaví aktivitu aj tým, ktorí ho nikdy nehrali


Ilustračná snímka


Jarmok na golfe, podujatie pre golfistov i tých, ktorí golf nikdy nehrali, sa v trnavskom golfovom areáli uskutoční už po štvrtý raz. Od 8. do 10. septembra bude areál záujemcom k dispozícii bezplatne, pripravený je aj sprievodný program.


Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism Alexander Prostinák.         

Hlavným cieľom podujatia je propagácia medzi mládežou a ponuka aktívneho a efektívneho trávenia ich voľného času. V sobotu (9. 9.) dopoludnia sa uskutočnia dva golfové turnaje. Talentovaná mládež si zahrá regionálnu túru olympijských nádejí a následne golfisti odohrajú turnaj s názvom Trnavské týčko. "Okrem golfových odpalísk a lekcií golfu zdarma pripravíme aj typické jarmočné občerstvenie. Vítané sú opäť aj väčšie skupiny, ktoré si môžu zahrať golf za pomoci profesionálnych trénerov," doplnil manažér Golf Trnava Jakub Hrušovský.                 

Návštevníci, ktorí si prídu zahrať golf a nemajú doteraz skúsenosti, si môžu špeciálnu výstroj a všetko potrebné v areáli zapožičať. "Na začiatok postačí košík golfových loptičiek určených na odpaľovanie na odpalisku. O všetko ostatné sa postarajú naši inštruktori, ktorí ochotne poradia a pomôžu so správnou technikou a odpalom," dodáva manažérka Daniela Novotná.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.06.2016
V Pravenci sa konal jarmok ľudových remesiel
Nadšenci ľudového umenia a Komisia pre kultúru, šport, mládež a vzdelávanie v spolupráci s OcÚ v Pravenci pripravili pre občanov už VII. ročník tejto víkendovej akcie.
viac
07.08.2021
Po ročnej pauze mesto v septembri chystá 363. Radvanský jarmok
Jeden z najstarších slovenských jarmokov, 363. Radvanský jarmok v Banskej Bystrici, sa uskutoční v dňoch 10. až 12. septembra a jeho hlavnou témou bude včelárstvo, mágia a ľudové liečiteľstvo. Vlani ho z dôvodu šírenia pandémie nového koronavírusu museli zrušiť.
viac
02.09.2022
Tradičný trnavský jarmok sa vracia k tradíciám
Tohtoročný Tradičný trnavský jarmok bude mať inú podobu ako jeho predchodcovia. Odkláňa sa od komercie a hlási príklon k ľudovým remeslám a tradíciám.
viac
27.09.2023
Na Michalskom jarmoku v Martine nebudú chýbať ľudoví výrobcovia ani komedianti
Jarmočnú atmosféru zažijú návštevníci Múzea slovenskej dediny Slovenského národného múzea (SNM) v Martine v nedeľu 1. októbra na Michalskom jarmoku. Podľa kultúrno-propagačnej manažérky SNM v Martine Mileny Kiripolskej na ňom predvedú remeselníci a ľudoví výrobcovia rôzne výrobné techniky.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %